Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Mike Hoogveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Mike Hoogveld boeken?

drs. Mike Hoogveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Mike Hoogveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Mike Hoogveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Mike Hoogveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Mike Hoogveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Mike Hoogveld

Enthousiaste, terugkerende en winstgevende klanten
‘Klantendokter’ Mike Hoogveld is een veelgevraagd adviseur en spreker over klantgerichtheid, marketing en sales. Hij baseert zijn lezingen en workshops op zijn praktijkervaring, advieswerk, docentschap en wetenschappelijk onderzoek. Hierbij maakt hij veel gebruik van voorbeelden en humor. Zijn publiek evalueert hem steevast als een inhoudelijk zeer deskundige en passievolle expert die zijn publiek op inspirerende, interactieve en energieke wijze weet te betrekken. Mike Hoogveld is auteur van onder andere de bestseller ‘Dokter, ik heb last van klanten’, een hilarisch boek waarin de omgang van organisaties met hun klanten onder de scanner wordt gelegd. Het beschrijft de symptomen van de 17 meest voorkomende kwalen in het werken met klanten en geeft recepten om deze snel en effectief te genezen. Een boek waarin de praktijk de wetenschap ontmoet aan de hand van veel herkenbare voorbeelden, waarmee het een medicijn is dat elke organisatie op weg helpt naar een gezonde omgang met zijn klanten. Het boek is veelgeprezen en werd genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs 2014. Voor eerdere boeken werd Hoogveld onder andere genomineerd voor Managementboek van het Jaar.Enkele voorbeelden van mogelijke onderwerpen voor presentaties en workshops in-house of op seminars en congressen: Bruggen bouwenKlantgericht samenwerken: hoe verbindt u de eilanden van marketing, sales en service voor het krijgen van enthousiaste, terugkerende, winstgevende klanten?Het klanten-hoorapparaatDe klant als startpunt: het hoe en waarom van het analyseren van klantwensen die als basis dienen voor succesvolle producten en dienstverleningKiezen om gekozen te wordenMeer omzet en winst door gerichter te werk te gaan: creëer focus door uw markt te segmenteren, uw doelgroepen te selecteren en door te werken met persona’s en profileringWinnaar in de markt van morgenHet mooiste dat uw organisatie kan worden is zichzelf, er zijn al genoeg anderen: over het definiëren van uw markt en het innoveren naar onderscheidende klantwaarde propositiesDe achterdeur als voordeurMeer verdienen aan bestaande klanten: over hoe u de verschillende vormen van klantverloop kunt voorkomen,; en hoe u uw verkopers aan het verkopen krijgt, en houdtPanama, Suez en andere kanalenGeen tijdperk van verandering maar een verandering van tijdperk: over kanalen, omnichannel management, customer journeys en customer experience

drs. Mike Hoogveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Mike Hoogveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Mike Hoogveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Mike Hoogveld en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Mike Hoogveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Mike Hoogveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Mike Hoogveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Mike Hoogveld checken, een gratis optie plaatsen op drs. Mike Hoogveld en de boeking(en) van drs. Mike Hoogveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Mike Hoogveld, BOEKINGSBUREAU drs. Mike Hoogveld, BOEKINGSBURO drs. Mike Hoogveld, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Mike Hoogveld, ENTERTAINMENTBURO drs. Mike Hoogveld, ARTIESTENBUREAU drs. Mike Hoogveld, BOEKINGSKANTOOR drs. Mike Hoogveld, IMPRESARIAAT drs. Mike Hoogveld, MUZIEKBURO drs. Mike Hoogveld, MUZIEKBUREAU drs. Mike Hoogveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Mike Hoogveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Mike Hoogveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Mike Hoogveld.

 

Offerte drs. Mike Hoogveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag