Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marc Brookhuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marc Brookhuis boeken?

drs. Marc Brookhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marc Brookhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marc Brookhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marc Brookhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marc Brookhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marc Brookhuis

Zenleraar, personal coach en eigenaar van het bedrijf 4 & 2

Marc Brookhuis, drs, studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden waar hij afstudeerde in Bestuurskunde met als specialiteit Crisismanagement. Een studie die hij aanvulde met onderdelen uit de studie Persoonlijkheidspsychologie en de studie Filosofie. Na zijn afstuderen verdiepte hij zich in Oosterse filosofie, in het bijzonder in het zenboeddhisme.

Inmiddels heeft Marc meer dan 10 jaar ervaring in het beoefenen van zen. Hij werkt als zenleraar en personal coach en heeft een eigen bedrijf: 4 2. Ook heeft hij diverse boeken op zijn naam op het gebied van Zen, Mindfulness en Oosterse Filosofie. Titels zijn o.a. “Mindfulness, aandacht voor nu” en “Zen en de kunst van kwaliteit”. 

Naast het verzorgen van cursussen geeft Marc ook workshops en lezingen over o.a. zen en mindfulness.  

drs. Marc Brookhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marc Brookhuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marc Brookhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marc Brookhuis en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marc Brookhuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marc Brookhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marc Brookhuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marc Brookhuis checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marc Brookhuis en de boeking(en) van drs. Marc Brookhuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marc Brookhuis, BOEKINGSBUREAU drs. Marc Brookhuis, BOEKINGSBURO drs. Marc Brookhuis, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marc Brookhuis, ENTERTAINMENTBURO drs. Marc Brookhuis, ARTIESTENBUREAU drs. Marc Brookhuis, BOEKINGSKANTOOR drs. Marc Brookhuis, IMPRESARIAAT drs. Marc Brookhuis, MUZIEKBURO drs. Marc Brookhuis, MUZIEKBUREAU drs. Marc Brookhuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marc Brookhuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marc Brookhuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marc Brookhuis.

 

Offerte drs. Marc Brookhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag