Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Gonnie Klein Rouweler boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Gonnie Klein Rouweler boeken?

drs. Gonnie Klein Rouweler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Gonnie Klein Rouweler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Gonnie Klein Rouweler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Gonnie Klein Rouweler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Gonnie Klein Rouweler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Gonnie Klein Rouweler

Imago en etiquette expert

Het imago van de topper en de middelmaat is voor 90% gelijk. Gonnie Klein Rouweler legt in haar coaching het accent op de 10% waarin ze wezenlijk van elkaar verschillen. Niet zelden spreken haar cliënten zelfs na vele jaren nog van “Gonnie-proof”. 

Gonnie Klein Rouweler is in hart en nieren gepassioneerd over haar vak in imago en etiquette. Het zit in haar DNA en ze is dan ook een voorbeeld voor veel van haar cliënten. Ze laat al bijna 20 jaar zien dat mensen meer in hun leven bereiken als ze weten hoe ze zich moeten gedragen. 

Gonnie geeft met heel veel bevlogenheid lezingen en presentaties. Ze geeft met hoge mate van betrokkenheid trainingen, zowel in groepsverband als individueel. Deze zijn in alle gevallen uiterst interactief, met een hoog individueel gehalte en bevat meestal een scala van praktische oefeningen. Niemand wordt “voor schut” gezet! Haar doel is een zo groot mogelijke take-home value voor de cliënten te creëren waarbij op een positieve en respectvolle wijze rekening wordt gehouden met de individuele deelnemers. Door haar diplomatieke wijze van optreden is ze erg bedreven in het creëren van draagvlak voor een “successful personal (business) image” onder de medewerkers, ongeacht hun functie. Haar grote kracht ligt in de implementatie van de aangeleerde vaardigheden in de bedrijfsorganisatie. Meestal leidt dit tot een cultuuromslag. Sterke punten worden versterkt en van de zwakke punten worden geen struikelpunten maken. 

Gonnie Klein Rouweler is als onderwijskundige afgestudeerd aan de universiteit in Utrecht. Bij het CITO in Arnhem, was ze als toets deskundige van 1982 tot 1987 verantwoordelijk voor de samenstelling van de landelijke centrale examens voor het Middelbaar Dienstverlenend en Gezondheids Onderwijs. In maart 1994 richtte zij haar eigen bedrijf Image Consultancy op, waarbij zij de mensen binnen het bedrijfsleven coacht in ‘The Fine Art of Presenting Yourself’ om het persoonlijke visitekaartje van hun bedrijf te worden en zich daarmee te onderscheiden van hun concurrenten. Hierbij komt het aan op de wezenlijk onderscheidende uitstraling, het lezen van lichaamstaal, hoffelijke omgangsvormen, verfijnde etiquette, excellente service en bejegening. Haar grote voordeel is dat ze didactische kwaliteiten bezit, om een zo groot mogelijke take home value te creëren.

Van 2004 tot eind 2010 was zij Executive Director aan een wereldwijd gerenommeerde Butler Academy. Evenals senior instructor of Etiquette and Protocol en Member of the Board bij de International Guild of Professional Butlers. Ze was hier verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en verzorgde met veel passie en met een grote mate van betrokkenheid trainingen in The Fine Art in etiquette en protocol en butling. Een groot aantal afgestudeerde butlers zijn door Gonnie getraind en werken wereldwijd bij vooraanstaande families, royalties, hotels, cruiseschepen en ambassades. 

Gonnie heeft bijna 20 jaar ervaring als coach en trainer bij de meest uiteenlopende bedrijfstakken en gaat zo nodig met haar trainingen de wereld over: van beursgenoteerde (Internationale) multinational tot eenmanszaken; een groot landelijk fastfoodketen; van grote topklinische ziekenhuizen tot kleine zorginstellingen; van (zeer) grote tot kleine gemeenten; van private- tot overheidsdienstverlening; opleidingen: (Inter)nationale nanny opleidingen, variërend van hospitality opleidingen, hotelopleidingen, hogescholen tot universiteiten; (Inter)nationale hotels variërend van “zeer exclusief” (o.a. Taiwan) tot vier sterren; bemanning van luxe cruiseschepen aan de Franse Riviera; vooraanstaande privé personen. 

Ze bemiddelt bij bedrijfskleding en regelmatig is ze mystery guest voor tal van bedrijven. 

Van 2004 tot 2012 is ze met veel plezier voorzitter geweest van een ondernemersclub. In 2009 is ze genomineerd als zakenvrouw van Twente en in 2011 is ze wederom genomineerd en finaliste geworden.

 

drs. Gonnie Klein Rouweler boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Gonnie Klein Rouweler.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Gonnie Klein Rouweler, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Gonnie Klein Rouweler en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Gonnie Klein Rouweler mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Gonnie Klein Rouweler.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Gonnie Klein Rouweler. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Gonnie Klein Rouweler checken, een gratis optie plaatsen op drs. Gonnie Klein Rouweler en de boeking(en) van drs. Gonnie Klein Rouweler voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Gonnie Klein Rouweler, BOEKINGSBUREAU drs. Gonnie Klein Rouweler, BOEKINGSBURO drs. Gonnie Klein Rouweler, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Gonnie Klein Rouweler, ENTERTAINMENTBURO drs. Gonnie Klein Rouweler, ARTIESTENBUREAU drs. Gonnie Klein Rouweler, BOEKINGSKANTOOR drs. Gonnie Klein Rouweler, IMPRESARIAAT drs. Gonnie Klein Rouweler, MUZIEKBURO drs. Gonnie Klein Rouweler, MUZIEKBUREAU drs. Gonnie Klein Rouweler, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Gonnie Klein Rouweler, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Gonnie Klein Rouweler, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Gonnie Klein Rouweler.

 

Offerte drs. Gonnie Klein Rouweler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag