Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Eric Koenen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Eric Koenen boeken?

drs. Eric Koenen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Eric Koenen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Eric Koenen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Eric Koenen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Eric Koenen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Eric Koenen

De kunst van leiderschap in tijden van verandering

Eind 2007 verscheen van de hand van Eric Koenen een managementprentenboek onder de titel ‘De kunst van leiderschap in tijden van verandering’. In dit boek maakt hij gebruik van 80 kunstwerken uit de kunstgeschiedenis om de belangrijkste leiderschapsdilemma’s aan het begin van de 21e eeuw weer te geven.

Koenen heeft een groot deel van zijn loopbaan leiding gegeven aan vernieuwings- en veranderingsprocessen. Hij was onder meer werkzaam bij Philips, en Price Waterhouse Coopers. Als lid van de Raad van Bestuur van GTI nv initieerde en leidde hij een omvangrijke strategische heroriëntatie waarbij thema’s als innovatie, duurzaamheid en sociale innovatie een belangrijke rol speelden. Eind 2007 nam hij het initiatief tot de Nationale Energie Efficiency conferentie.

Momenteel begeleidt hij complexe vernieuwingsprocessen, nationaal en internationaal.

Koenen is een veelgevraagd spreker, zowel nationaal als internationaal, op het gebied van leiderschap, innovatie en duurzaamheid. Hij maakt daarbij steeds gebruik van kunst en filmbeelden. Dit maakt de presentaties boeiend, afwisselend en uitdagend.  Daarnaast heeft hij in 2007 presentaties gegeven over zijn visie op het ‘Glazen plafond’ aan de hand van beelden van vrouwelijke kunstenaars door de tijden heen en over het gebruik van kunst in het nieuwe denken over organiseren en innoveren.

Enkele uitspraken van Koenen:

“Het is niet moeilijk te weten wat we moeten doen, het is moeilijk te doen wat we weten.”

“Wie organisaties als piramides bouwt…krijgt mummies”

“Innovatie laat zich niet managen…innovatie laat zich uitnodigen”

“Kunst geeft geen antwoord…het roept vragen op en daagt uit”

“Wie naar aanleiding van een managementboek denkt dat hij een rat moet worden om te overleven loopt genadeloos in een val”

“Een kalkoen die elke dag goed te eten krijgt, gaat, statistisch juist, voorspellen wat er op eerste kerstdag gebeurt… goed eten…, maar hij heeft het mis.”

drs. Eric Koenen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Eric Koenen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Eric Koenen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Eric Koenen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Eric Koenen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Eric Koenen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Eric Koenen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Eric Koenen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Eric Koenen en de boeking(en) van drs. Eric Koenen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Eric Koenen, BOEKINGSBUREAU drs. Eric Koenen, BOEKINGSBURO drs. Eric Koenen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Eric Koenen, ENTERTAINMENTBURO drs. Eric Koenen, ARTIESTENBUREAU drs. Eric Koenen, BOEKINGSKANTOOR drs. Eric Koenen, IMPRESARIAAT drs. Eric Koenen, MUZIEKBURO drs. Eric Koenen, MUZIEKBUREAU drs. Eric Koenen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Eric Koenen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Eric Koenen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Eric Koenen.

 

Offerte drs. Eric Koenen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag