Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alard Joosten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alard Joosten boeken?

Alard Joosten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alard Joosten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alard Joosten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alard Joosten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alard Joosten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alard Joosten

Een enthousiaste, deskundige, energieke spreker en dagvoorzitter over leren, onderwijskwaliteit en de rol van docenten.
Alard Joosten (1966) studeerde Nederlands (mondelinge interactie) en promoveerde op gesprekken tussen huisartsen en patiënten. Hij werkte vervolgens voor de Nederlandse Kankerbestrijding voordat hij in het onderwijs belandde. In het onderwijs ontwikkelde en verzorgde hij diverse cursussen en programma’s voor diverse hoger onderwijsinstellingen. Hij certificeerde zich vervolgens als trainer.

Na een aantal jaren bij de Hogeschool Utrecht gewerkt te hebben als docent en opleidingsmanager heeft hij in 2009 zijn eigen trainingsbedrijf opgezet. Alard is gefascineerd door de verschillen in aanpak van docenten en trainers en de effecten daarvan op deelnemers en studenten. Sinds 2015 is Alard samen met Saskia van Laar eigenaar van De Docentenacademie voor effectief onderwijs. De Docentenacademie traint en begeleidt docenten en docentteams bij hun professionalisering.

Alard Joosten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alard Joosten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alard Joosten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alard Joosten en de eventuele overige kosten om een optreden van Alard Joosten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alard Joosten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alard Joosten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alard Joosten checken, een gratis optie plaatsen op Alard Joosten en de boeking(en) van Alard Joosten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alard Joosten, BOEKINGSBUREAU Alard Joosten, BOEKINGSBURO Alard Joosten, ENTERTAINMENTBUREAU Alard Joosten, ENTERTAINMENTBURO Alard Joosten, ARTIESTENBUREAU Alard Joosten, BOEKINGSKANTOOR Alard Joosten, IMPRESARIAAT Alard Joosten, MUZIEKBURO Alard Joosten, MUZIEKBUREAU Alard Joosten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alard Joosten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alard Joosten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alard Joosten.

 

Offerte Alard Joosten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag