Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Rutger van den Noort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Rutger van den Noort boeken?

dr. Rutger van den Noort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Rutger van den Noort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Rutger van den Noort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Rutger van den Noort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Rutger van den Noort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Rutger van den Noort

Ontwikkelingshulp moet anders!

Rutger van den Noort studeerde Technische bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en is gepromoveerd aan de Technische Universiteit Delft op hoe de ontwikkelingshulp sector geïnnoveerd kan worden. Zijn proefschrift heeft alle landelijke pers gehaald en is in diverse radio programma’s behandeld. Ook is deze manier van denken opgenomen door verschillende politieke partijen.

In deze visie wordt een hele nieuwe manier van kijken naar ontwikkelingslanden vertaald in eisen aan overheden, ngo’s, particulieren en bedrijven. Met behulp van innovatiemodellen kan haarfijn worden aangegeven welke rol moet gespeeld door de organisaties in de ontwikkelingshulp sector.

Naast een wetenschappelijk carrière is Rutger als manager werkzaam bij de grootste zuivelcoöperatie van de wereld met brede aanwezigheid in ontwikkelingslanden.

Door zijn wetenschappelijke achtergrond, zijn strategische consultancy ervaring en hands on mentaliteit voelt Rutger zich als een koe in de wei bij opdrachten waarbij zijn vernieuwende visie direct kan worden omgezet in concrete acties.

Hij woont in Amersfoort, is getrouwd en vader van twee zoons.

 

dr. Rutger van den Noort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Rutger van den Noort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Rutger van den Noort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Rutger van den Noort en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Rutger van den Noort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Rutger van den Noort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Rutger van den Noort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Rutger van den Noort checken, een gratis optie plaatsen op dr. Rutger van den Noort en de boeking(en) van dr. Rutger van den Noort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Rutger van den Noort, BOEKINGSBUREAU dr. Rutger van den Noort, BOEKINGSBURO dr. Rutger van den Noort, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Rutger van den Noort, ENTERTAINMENTBURO dr. Rutger van den Noort, ARTIESTENBUREAU dr. Rutger van den Noort, BOEKINGSKANTOOR dr. Rutger van den Noort, IMPRESARIAAT dr. Rutger van den Noort, MUZIEKBURO dr. Rutger van den Noort, MUZIEKBUREAU dr. Rutger van den Noort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Rutger van den Noort, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Rutger van den Noort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Rutger van den Noort.

 

Offerte dr. Rutger van den Noort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag