Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Arend Landman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Arend Landman boeken?

drs. Arend Landman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Arend Landman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Arend Landman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Arend Landman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Arend Landman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Arend Landman

Werken met uw intuïtie en intuïtief leiderschap

Arend Landman is chemicus van origine, maar spreekt vooral over intuïtie, creativiteit en synchroniciteit. Hij is de bedenker van IVOREN TORENS® een unieke en trefzekere methode om uw intuïtie optimaal te benutten en een model waarmee we ons persoonlijke, professionele en maatschappelijke leven kunnen verrijken.

In zijn sfeerverhogende en spraakmakende presentaties laat Arend Landman mensen ervaren dat we veel meer kunnen dan we ons realiseren, zowel zakelijk als privé. Met zijn optredens creëert hij bij uw gasten ontspanning, openheid en enthousiasme die positief bijdraagt aan het rendement van uw evenement.

Arend Landman propageert een manier van leven en een vorm van leiderschap die kan worden beschreven als een harmonische synthese tussen intuïtie en ratio. Hij bespreekt en demonstreert de mogelijkheden van onze intuïtie op een leerzame, verbluffende en interactieve wijze. Hij projecteert gedachten in het brein van uw gasten, beïnvloedt keuzes die zij maken, leest hun gedachten en geeft rake karakterbeschrijvingen.

In de samenleving volgen de ontwikkelingen zich zo snel op en zijn er zoveel onzekerheden, dat een zuiver verstandelijke benadering ontoereikend is. We leven niet alleen in een tijdperk van verandering, maar vooral ook in een verandering van tijdperk. Als mensheid staan we voor de uitdaging de grote mogelijkheden van ons denkvermogen te ontdekken en te gebruiken.

Intuïtie is aangeboren en een betrouwbare wegwijzer in het leven maar we hebben het contact ermee verloren. Als we gaan luisteren naar onze innerlijke stem, kunnen we ons potentieel beter aanwenden. Dan nemen we zakelijk en privé de juiste beslissingen.

Verwondering is een thema dat als een rode draad loopt door het leven van Arend Landman. Als kind was hij gefascineerd door sprookjes en een enthousiast beoefenaar van de goochelkunst. Hij ging scheikunde studeren om zich te verdiepen in de wonderen van de natuur.

Na zijn afstuderen was Arend Landman 15 jaar werkzaam als zelfstandig journalist in de vakbladjournalistiek. Hij schreef honderden artikelen over technologie, management en innovatie. In 2004 besloot hij om dat te gaan doen waar zijn hart naar uit ging: lezingen en demonstraties geven over de fascinerende eigenschappen van het menselijke denkvermogen.

Drs. Arend Landman verzorgde honderden succesvolle optredens op congressen, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, klantendagen, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen. Zijn presentatie kan hij afstemmen op het thema van uw evenement en is bijzonder geschikt als kick-off, intermezzo of afsluiter.

drs. Arend Landman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Arend Landman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Arend Landman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Arend Landman en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Arend Landman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Arend Landman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Arend Landman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Arend Landman checken, een gratis optie plaatsen op drs. Arend Landman en de boeking(en) van drs. Arend Landman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Arend Landman, BOEKINGSBUREAU drs. Arend Landman, BOEKINGSBURO drs. Arend Landman, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Arend Landman, ENTERTAINMENTBURO drs. Arend Landman, ARTIESTENBUREAU drs. Arend Landman, BOEKINGSKANTOOR drs. Arend Landman, IMPRESARIAAT drs. Arend Landman, MUZIEKBURO drs. Arend Landman, MUZIEKBUREAU drs. Arend Landman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Arend Landman, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Arend Landman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Arend Landman.

 

Offerte drs. Arend Landman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag