Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Maurits Kwee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Maurits Kwee boeken?

dr. Maurits Kwee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Maurits Kwee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Maurits Kwee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Maurits Kwee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Maurits Kwee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Maurits Kwee

No-nonsense Veranderen met Ontwaakte Humor

Dr. G.T. Maurits Kwee, Ph.D. (Emeritus Hon. Prof.), Klinisch Psycholoog, is Faculty Member van het Taos Institute (USA) – Tilburg Universeit (Nederland) Ph.D.-Programma en stichter van het Instituut voor Relationeel Boeddhisme Karma Transformatie, Bentveld, Nederland. Van jongsafaan aanhanger van Zen Buddhisme en mindfulness beoefenaar, behaalde Prof. Kwee zijn doctorstitel in de Medische Wetenschap aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en was hij Visiting Professor en Research Fellow aan de Waseda Universiteit, Tokyo, en later Honorary Professor aan de Universidad de Flores, Buenos Aires.

Voorheen een klinicus, onderzoeker en supervisor, was hij tevens (mede-)organisator van een twaalftal internationale conferenties en doceerde hij in vele landen ter wereld als voorzitter van de Transcultural Society for Clinical Meditation (Japan) en als bestuurslid van de Society for Constructivism in the Human Sciences (USA). Dr. Kwee staat een cutting-edge en seculiere Psychologie in Boeddhisme voor, welke de traditioneel Boeddhistische scholen overstijgt. Zijn meest recente deskundigheid betreft het vinden van geluk in weerwil van tegenslagen zoals in Kwee, G.T.M. (2013). Relational Buddhism: An integrative psychology of happiness amidst existential suffering (In The Oxford Handbook of Happiness, pp.357-370; Oxford University Press).

Na zijn pensioenering is hij vastbesloten zijn energie te wijden aan de psychologie inherent in het Boeddhisme en de wijsheidstradities, door deze leven in te blazen en te verspreiden als baanbrekende methode om geestelijke hygiene te bewerkstelligen en als inenting tegen stress. Prof. Kwee inspireert en transformeert podia met werkwijzen die de gezondheid van geest bevorderen bij leidinggevenden van bedrijven en andere organisaties, bij vaklieden die gericht zijn op menselijke verandering – zoals coaches, leraren, klinici, trainers, managers – en bij kliënten, studenten, personeelsleden en het grote publiek. Het laatste door hem geredigeerd boek (2010) is New Horizons in Buddhist Psychology: Relational Buddhism for Collaborative Practitioners (Taos Institute Publications, USA) en zijn laatste monografie (2013) is Psychotherapy by Karma Transformation: Relational Buddhism and Rational Practice.

dr. Maurits Kwee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Maurits Kwee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Maurits Kwee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Maurits Kwee en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Maurits Kwee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Maurits Kwee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Maurits Kwee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Maurits Kwee checken, een gratis optie plaatsen op dr. Maurits Kwee en de boeking(en) van dr. Maurits Kwee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Maurits Kwee, BOEKINGSBUREAU dr. Maurits Kwee, BOEKINGSBURO dr. Maurits Kwee, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Maurits Kwee, ENTERTAINMENTBURO dr. Maurits Kwee, ARTIESTENBUREAU dr. Maurits Kwee, BOEKINGSKANTOOR dr. Maurits Kwee, IMPRESARIAAT dr. Maurits Kwee, MUZIEKBURO dr. Maurits Kwee, MUZIEKBUREAU dr. Maurits Kwee, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Maurits Kwee, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Maurits Kwee, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Maurits Kwee.

 

Offerte dr. Maurits Kwee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag