Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jeroen Imants boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jeroen Imants boeken?

dr. Jeroen Imants boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jeroen Imants.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jeroen Imants.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jeroen Imants ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jeroen Imants plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jeroen Imants

Onderwijskundig Leiderschap
Jeroen Imants is als hoofddocent verbonden aan de Docenten Academie van de Radboud Universiteit. Hij promoveerde aan de Universiteit Leiden op een proefschrift over taakdifferentiatie en besluitvorming in basisscholen, en hij was werkzaam voor Saxion Hogeschool als lector op het terrein van onderwijskundig leiderschap. Diverse opleidingen voor onderwijskundig leiders zijn op basis van zijn inbreng tot stand gekomen. Als spreker stelt Jeroen Imants de leeromgeving in de school centraal. De school is voor hem zowel een plek waar de leerlingen als leraren en schoolleiders leren. Voor het beter leren door de leerlingen zijn de professionele ontwikkeling van leraren en schoolleiders van doorslaggevend belang. De school is de omgeving waarbinnen dit leren van alle betrokkenen mogelijk wordt gemaakt. Speciaal aandacht geeft Jeroen Imants aan de vraag hoe schoolleiders en leraren zelf kunnen bijdragen aan de versterking van hun school als stimulerende en inspirerende omgeving voor werken en leren. In de presentaties van Jeroen Imants worden werken en leren van schoolleiders en leraren in hun onderlinge samenhang besproken; in die samenhang moet de kracht worden gezocht in effectieve verbetering van het onderwijs voor de leerlingen. Hij reikt gezichtspunten en kaders aan waarmee deelnemers aan bijeenkomsten hun eigen werk en school vanuit deze samenhang kunnen benaderen.Jeroen Imants heeft als hoofddocent en lector veel ervaring opgedaan met het inrichten van omgevingen in de school voor de professionele ontwikkeling van schoolleiders en leraren tijdens hun werk. Daarnaast doet hij onderzoek naar deze onderwerpen en schrijft hij er boeken en artikelen over in binnen- en buitenland. Zo verscheen in 2014 het boek ‘Onderwijskundig leiderschap’ bij Pica in Huizen en ‘Een op leren gerichte werkomgeving voor leraren in de school’ bij OMO in Tilburg (Script! 1). In 2010 verscheen het boek ‘Leren denken binnen het schoolvak’ met Helma Oolbekkink bij Garant. Een belangrijk thema in de lezingen van Jeroen Imants is de versterking van het onderwijskundig leiderschap in en rond de school; onderwijskundig leiderschap bij schoolleiders, maar ook bij teamleiders, leraren, bestuurders en zelfs leerlingen. Daarnaast is een belangrijk thema de professionele ontwikkeling van leraren bij de verbetering van het onderwijs in de school, met recent ook aandacht voor de rol die praktijkgericht onderzoek door leraren in de school hierbij kan spelen.

dr. Jeroen Imants boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jeroen Imants.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jeroen Imants, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jeroen Imants en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jeroen Imants mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jeroen Imants.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jeroen Imants. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jeroen Imants checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jeroen Imants en de boeking(en) van dr. Jeroen Imants voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jeroen Imants, BOEKINGSBUREAU dr. Jeroen Imants, BOEKINGSBURO dr. Jeroen Imants, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jeroen Imants, ENTERTAINMENTBURO dr. Jeroen Imants, ARTIESTENBUREAU dr. Jeroen Imants, BOEKINGSKANTOOR dr. Jeroen Imants, IMPRESARIAAT dr. Jeroen Imants, MUZIEKBURO dr. Jeroen Imants, MUZIEKBUREAU dr. Jeroen Imants, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jeroen Imants, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jeroen Imants, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jeroen Imants.

 

Offerte dr. Jeroen Imants aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag