Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Femke Halsema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Femke Halsema boeken?

drs. Femke Halsema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Femke Halsema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Femke Halsema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Femke Halsema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Femke Halsema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Femke Halsema

Auteur, publicist en programmamaker
Femke Halsema ( Haarlem, 1966) is programmamaker en auteur.

Tijdens haar jaren als lid van de Tweede Kamer, fractievoorzitter en politiek leider van GroenLinks oefende ze invloed uit op het publieke en politieke debat als voorvechter van mensenrechten en vrouwenrechten. Ze bezit een omvangrijk netwerk in de publieke en private sector, en wordt beschouwd als pragmatisch en doelgericht.

Sinds ze het Nederlandse politieke toneel verliet in januari 2011, bouwt ze een nieuwe, onafhankelijke carrière op. Ze schrijft, maakt programma’s voor televisie, geeft lezingen en advies in de private en publieke sector. Hoewel ze een generalist is, concentreren haar belangrijkste interesses zich op de duurzame ontwikkeling van tweede- en derdewereld economieën, de betekenis van moderne mediatechnologie en sociale media (in het bijzonder voor mensenrechten en democratie), feminisme en de verschijningsvorm van populaire cultuur in films en literatuur. Zo werkte ze in 2014 aan een documentairereeks voor de NTR onder de titel Seks en de Zonde over de positie van vrouwen in de islam. Ze was bedenker en co-producent van de politieke dramaserie De Fractie (VPRO) en zit momenteel in de researchfase voor een documentaire serie over terreur onder de werktitel Fout na de oorlog (NTR). Ze schrijft met regelmaat columns voor De Correspondent en in maart 2016 verschijnt haar politieke memoire onder de titel Pluche. Daarnaast vervult Femke tal van bestuursfuncties.

drs. Femke Halsema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Femke Halsema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Femke Halsema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Femke Halsema en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Femke Halsema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Femke Halsema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Femke Halsema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Femke Halsema checken, een gratis optie plaatsen op drs. Femke Halsema en de boeking(en) van drs. Femke Halsema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Femke Halsema, BOEKINGSBUREAU drs. Femke Halsema, BOEKINGSBURO drs. Femke Halsema, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Femke Halsema, ENTERTAINMENTBURO drs. Femke Halsema, ARTIESTENBUREAU drs. Femke Halsema, BOEKINGSKANTOOR drs. Femke Halsema, IMPRESARIAAT drs. Femke Halsema, MUZIEKBURO drs. Femke Halsema, MUZIEKBUREAU drs. Femke Halsema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Femke Halsema, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Femke Halsema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Femke Halsema.

Offerte drs. Femke Halsema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag