Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert van der Veer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert van der Veer boeken?

Bert van der Veer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert van der Veer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert van der Veer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert van der Veer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert van der Veer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert van der Veer

MR. TV
Een van de boeken die Bert van der Veer over televisie schreef heet niet voor niets ‘MR. TV’. Hij is – als geen ander – de analist, de kenner, de verteller over televisie toen en nu. Regelmatig op Radio 1 te gast in het Mediaforum, wekelijks met een column op BNR.Hij begon zijn carrière als journalist bij de Tubantia in Enschede. Hij schreef over film, popmuziek en vooral over televisie.  Bij de AVRO’s Toppop begon zijn carrière als tv-regisseur en leidde via onder andere ‘Tineke’ en ‘De Surprisehow’ naar   ‘Barend en Van Dorp’ en ‘Pauw Witteman’. Talkshows werden zijn specialiteit, hij is ook de vaste regisseur van Eva Jinek.Bert van der Veer is ook programmadirecteur geweest van RTL 4, RTL 5 en van Veronica, en zat in het management van Joop van den Ende Producties. Programma’s bedenken doet hij ook. Hij stond aan de wieg van ‘Big Brother’, heeft voor RTL 4 scripts voor ‘DOK 12′ geschreven, een politieserie in de Rotterdamse haven, en ontwikkelde voor de EO de talentenjacht ‘Korenslag’.Hij is auteur van misdaadromans,  true-fiction (over Pim Fortuyn en Mabel Wisse-Smit), meerdere boeken over televisie, zgn. ‘chaplitromans’ en meest recent een hagiografie over Patricia Paay en een biografie over Dimitri Frenkel Frank. Al met al 23 titels!Bert van der Veer schreef de liedjestekst voor de soap ‘Goede tijden, slechte tijden’, maakte zowel de Hell’s Angels mee bij ‘Barend en van Dorp’ als het ‘wijnincident’ met Peter R. de Vries bij ‘Pauw Witteman’ en deed consultancy in Duitsland, Polen en België voor tv-stations.In een aaneenrijging van anekdotes kan Van der Veer vertellen over zijn rijke tv-historie. En daar zijn tal van lessen uit te trekken, met een hoge amusementswaarde.Hier volgt nog een aantal uitspraken over Bert van der Veer:• “If it’s experience you want, Bert van der Veer is your man (…). Pace, rhythm, speed and glamour are some of Van der Veer’s favourite words and he has put them at work at RTL 4.”

Television Business International, January 1993• “Het is iemand die als geen ander weet waarover hij praat en weet waarmee hij bezig is.”

Joop van den Ende, producent, VARA-TV-MAGAZINE• “Zoals hij RTL 4 en RTL 5 op elkaar afgestemd heeft en de kunst van het programmeren van televisie in Nederland heeft toegepast was daarvoor nog nooit in Nederland gezien.”

Leendert van Meerum, directeur Intomart, Nieuwslijn Extra• “Een anker? Ja, zo kun je hem wel noemen. Ik ga meestal één keer in de week even bij hem langs om te horen wat hij van mijn programma vindt (…) Voor iemand die op zo’n hoge positie zit, heeft hij veel praktische kennis (…) Hij is ook een van de weinige directeuren die naar opnames komen kijken.”

Jeroen Pauw in Next!

Bert van der Veer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert van der Veer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert van der Veer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert van der Veer en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert van der Veer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert van der Veer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert van der Veer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert van der Veer checken, een gratis optie plaatsen op Bert van der Veer en de boeking(en) van Bert van der Veer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert van der Veer, BOEKINGSBUREAU Bert van der Veer, BOEKINGSBURO Bert van der Veer, ENTERTAINMENTBUREAU Bert van der Veer, ENTERTAINMENTBURO Bert van der Veer, ARTIESTENBUREAU Bert van der Veer, BOEKINGSKANTOOR Bert van der Veer, IMPRESARIAAT Bert van der Veer, MUZIEKBURO Bert van der Veer, MUZIEKBUREAU Bert van der Veer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert van der Veer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert van der Veer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert van der Veer.

Offerte Bert van der Veer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag