Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jack van Minden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jack van Minden boeken?

dr. Jack van Minden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jack van Minden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jack van Minden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jack van Minden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jack van Minden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jack van Minden

Psycholoog

Dr. Jack van Minden is psycholoog en leidt sinds 1985 een advies- en trainingsbureau in Amstelveen. Hij heeft diverse selectiemethoden en talloze trainingprogramma’s ontworpen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, management en verkoop. Daarnaast traint, adviseert en coacht hij uiteenlopende functionarissen.

Van Minden studeerde Sociale Psychologie en Persoonlijkheidsleer aan de Universiteit van Amsterdam. Later volgde hij verschillende post graduate cursussen en workshops op het Henley Management College/Brunel University in Engeland.

Voordat dr. Jack van Minden in 1985 zijn adviesbureau oprichtte, werkte hij in diverse marketing en communicatie gerelateerde functies bij nationale en internationale organisaties. De stap van marketingcommunicatie naar loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling is een bijzondere, maar geen onlogische. Beide hebben te maken met de psyche van de mens, met percepties over de werkelijkheid, met sterke en zwakke kanten van het individu en met verkopen. Je eigen loopbaan ontwikkelen betekent immers ook weten wie je bent, wat je kunt en jezelf op bepaalde momenten verkopen.

Inmiddels heeft dr. Jack van Minden ruim 20 boeken geschreven. Tot zijn bekendste werken behoren ‘Psychologie, theorie en praktijk’ en de ‘Alles serie’, met als belangrijkste titels ‘Alles over psychologische tests’, ‘Alles over assessments centers’, ‘Alles over loopbaanplanning’ en ‘Alles over selectiegesprekken’. Zijn voorlaatste boek, ‘Hart voor de zaak’ (2005), beschrijft de ideale omgang tussen managers en gemotiveerde medewerkers.

Dr. Jack van Minden is een frequent spreker op conferenties en seminars in zowel binnen- als buitenland en columnist op het gebied van loopbaanplanning en thema’s rond psychologie, human resources en training/selectie. Hij schrijft en schreef artikelen voor o.a. Carrière Contact Magazine, Intekrant, Intermediair, FEM en de Volkskrant.

dr. Jack van Minden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jack van Minden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jack van Minden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jack van Minden en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jack van Minden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jack van Minden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jack van Minden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jack van Minden checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jack van Minden en de boeking(en) van dr. Jack van Minden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jack van Minden, BOEKINGSBUREAU dr. Jack van Minden, BOEKINGSBURO dr. Jack van Minden, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jack van Minden, ENTERTAINMENTBURO dr. Jack van Minden, ARTIESTENBUREAU dr. Jack van Minden, BOEKINGSKANTOOR dr. Jack van Minden, IMPRESARIAAT dr. Jack van Minden, MUZIEKBURO dr. Jack van Minden, MUZIEKBUREAU dr. Jack van Minden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jack van Minden, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jack van Minden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jack van Minden.

 

Offerte dr. Jack van Minden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag