Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jaap Koelewijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jaap Koelewijn boeken?

dr. Jaap Koelewijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jaap Koelewijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jaap Koelewijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jaap Koelewijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jaap Koelewijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jaap Koelewijn

Financieel Denkwerk

Jaap Koelewijn is hoogleraar Corporate Finance aan de Universiteit Nyenrode. Sinds 2000 is hij directeur van Financieel Denkwerk. Een adviesbureau dat adviseert op het gebied van financiering en belegging en de daarbij behorende regelgeving en toezichtvraagstukken.

Jaap Koelewijn studeerde algemene economie en promoveerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op het onderwerp bedrijfseconomisch toezicht op het bankwezen. Hij werkte vervolgens in diverse researchfuncties in de financiële sector. Bij MeesPierson was hij senior-aandelenanalist, bij IRIS (een gezamenlijke dochter van Rabobank en Robeco) en de Autoriteit Financiële Markten was hij hoofd research. Naast inhoudelijke expertise heeft hij ook ruime ervaring met het leidinggeven aan professionele teams en uiteenlopende bestuurlijke werkzaamheden.

Sinds begin 2000 is hij zelfstandig adviseur. Hij combineert in zijn werk zijn ervaring in de wetenschap, de financiële praktijk en het toezicht. Zijn werkzaamheden concentreren zich op het gebied van financiering en belegging enerzijds en de daarbij behorende regelgeving en integriteits- en governancevraagstukken anderzijds. Zijn activiteiten bestaan uit het doen van onderzoek, het geven van onafhankelijke opinies en het ondersteunen van de bedrijfsdirecties bij fusies, overnames en de inrichting van het beleggingsproces en compliance- en governancebeleid.

Hij geeft hoogwaardige trainingen aan professionals (Postacademisch onderwijs, compliance officers, beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders).Verder adviseert hij op bestuurlijk niveau bij een aantal grote accountantskantoren, financiële instellingen, advocatenkantoren, het openbaar ministerie en toezichthouders. Voor deze partijen voert hij ook onderzoeken uit. Daarnaast publiceert hij regelmatig, onder andere in het Financieele Dagblad en vakbladen en geeft hij presentaties.

 

dr. Jaap Koelewijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jaap Koelewijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jaap Koelewijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jaap Koelewijn en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jaap Koelewijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jaap Koelewijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jaap Koelewijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jaap Koelewijn checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jaap Koelewijn en de boeking(en) van dr. Jaap Koelewijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jaap Koelewijn, BOEKINGSBUREAU dr. Jaap Koelewijn, BOEKINGSBURO dr. Jaap Koelewijn, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jaap Koelewijn, ENTERTAINMENTBURO dr. Jaap Koelewijn, ARTIESTENBUREAU dr. Jaap Koelewijn, BOEKINGSKANTOOR dr. Jaap Koelewijn, IMPRESARIAAT dr. Jaap Koelewijn, MUZIEKBURO dr. Jaap Koelewijn, MUZIEKBUREAU dr. Jaap Koelewijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jaap Koelewijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jaap Koelewijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jaap Koelewijn.

 

Offerte dr. Jaap Koelewijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag