Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Huib van den Doel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Huib van den Doel boeken?

dr. Huib van den Doel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Huib van den Doel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Huib van den Doel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Huib van den Doel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Huib van den Doel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Huib van den Doel

Vernieuwingen vertalen naar het gebied van de gezondheidszorg

Huib van den Doel is oud-directeur van de Nationale ZiekenhuisRaad, die in zijn gemêleerde samenstelling kon strijden voor een gemeenschappelijke vernieuwing van de gezondheidszorg. Huib heeft daar de laatste zeven jaren de scepter gezwaaid, en is toen de praktijk ingedoken als revalidatiedirecteur, o.a. in Haren GN. Daarna was hij directievoorzitter van een groot concern op het gebied van meervoudig complex gehandicapten en psychiatrische patiënten (’s Heeren Loo). Hij schreef een aantal boeken over de zorg.

Zijn spécialités zijn:

• Andere gezondheidszorg met andere doelen. Veel in de traditionele zorg is “cultuur” en draagt minder bij tot gezondheidswinst dan de kosten zouden vermoeden.

• Zorg moet niet alleen rationeel-technologisch zijn maar ook de psyche van de mens aanspreken en passen in zijn levensloop. De zorg moet met name gericht zijn op het zelfherstellend vermogen van de mens.

• In de zorg worden onnoemelijke bedragen verspild aan inefficiency. Een zorgorganisatie is vaak verdeeld in “zuilen” die elk hun eigen doelen najagen en onvoldoende met elkaar communiceren. Het hele zorgsysteem hinkt op twee gedachten: enerzijds een markteconomie, anderzijds een welhaast communistische top-down-aansturing. Iedereen profiteert van de twee walletjes, zodat de kosten stijgen.

• De zorg moet omgebogen worden van aanbodgericht naar vraaggericht. Ieder aanbod creëert zijn eigen vraag en de daaraan verbonden kosten. Financiële prikkels tot aanbodgerichte verrichtingen moeten weggenomen worden.

• Zelfstandigheid en zelfbeschikking zijn de hoogste goederen in de zorg. Dit leidt niet tot autonomie van iedere patiënt, want de kosten moeten ‘eerlijk’ verdeeld worden. Er bestaat een systeem om inzichtelijk te maken wat de kosten zijn van een gewonnen levensjaar (de zgn. Qualy), zonder dat zo’n systeem rigide moet worden toegepast. Mensen zouden vaker een eigen budget moeten krijgen om zelf hun zorg in te kopen en te managen.

• Ouderen moeten een optimaal leven krijgen. De “neogeront” , de nieuwe zelfstandige oudere die nog van het leven kan en wil genieten. Indien iemand op reële gronden vindt dat zijn leven beëindigd is, moet hij in de gelegenheid gesteld worden te eclipseren. Dat bepleitte de humanist (Sint) Thomas More al in zijn boek Utopia (1516).

Huib van den Doel, ervaren met grote groepen, weet boeiend en gedreven over een of meer van deze onderwerpen te spreken, op een manier die aanzet tot discussie.

Ook heeft hij grote ervaring als dagvoorzitter.

 

dr. Huib van den Doel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Huib van den Doel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Huib van den Doel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Huib van den Doel en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Huib van den Doel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Huib van den Doel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Huib van den Doel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Huib van den Doel checken, een gratis optie plaatsen op dr. Huib van den Doel en de boeking(en) van dr. Huib van den Doel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Huib van den Doel, BOEKINGSBUREAU dr. Huib van den Doel, BOEKINGSBURO dr. Huib van den Doel, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Huib van den Doel, ENTERTAINMENTBURO dr. Huib van den Doel, ARTIESTENBUREAU dr. Huib van den Doel, BOEKINGSKANTOOR dr. Huib van den Doel, IMPRESARIAAT dr. Huib van den Doel, MUZIEKBURO dr. Huib van den Doel, MUZIEKBUREAU dr. Huib van den Doel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Huib van den Doel, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Huib van den Doel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Huib van den Doel.

 

Offerte dr. Huib van den Doel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag