Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Frans Jacobs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Frans Jacobs boeken?

dr. Frans Jacobs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Frans Jacobs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Frans Jacobs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Frans Jacobs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Frans Jacobs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Frans Jacobs

“Het onderwijs kán anticiperen op de digitalisering van de samenleving”
Frans Jacobs stelt dat het onderwijs ICT-volwassenheid kan bereiken: leerlingen en studenten goed voorbereiden op de gedigitaliseerde samenleving. Dat kan door ICT te integreren in de inhoud van curricula, door bedrijfsprocessen te optimaliseren met ICT en door ‘blended learning’ (een ‘blend’ van online en face-to-face onderwijs). Hierdoor komen de vele mogelijkheden van ICT tot ontwikkeling voor optimale leerprocessen tussen studenten, docenten en het werkveld.In zijn presentatie, die grotendeels uit afbeeldingen bestaat, schetst hij eerst de ontwrichtende en transformerende werking van ICT in diverse sectoren. Om leerlingen en studenten op hún toekomst voor te bereiden kan het onderwijs niet anders dan te anticiperen op digitalisering. Vele vormen van leren en instructie zijn via internet mogelijk, buiten de gebondenheid van tijd (tegelijkertijd aanwezig) en plaats (in een gebouw). Velen streven inmiddels naar een optimale combinatie van face-to-face en online leren als ‘blended learning’. In concepten als ‘flipped classroom’ gebeurt dit aan de ene kant door voorbereiding thuis met digitaal lesmateriaal, online opdrachten, video-clips en samenwerking tussen leerlingen en studenten en aan de andere kant door optimale benutting van spaarzame tijd met docenten in een gebouw. MOOC’s (Massive open online courses) ondersteunen deze ontwikkeling eveneens.Als uitgangspunt voor de vormgeving van deze concepten worden principes gepresenteerd die blijken uit vele jaren wetenschappelijk onderzoek over leren, instructie, leeromgevingen en het belang van de docent. Na een weergave van de voor- en nadelen van online en face-to-face onderwijs in relatie tot synchroon (tegelijkertijd) of asynchroon werken, met een optimale ‘blend’ als resultaat. Tenslotte komen handreikingen aan de orde om deze belangrijke transitie tot stand te brengen.Frans heeft een achtergrond in de volwasseneneducatie en begeeft zich al lange tijd op het raakvlak van ICT en onderwijs in diverse functies. Hij was beleidsadviseur ICT en Informatiemanagement, senior-docent en participeerde in diverse landelijke projecten en samenwerkingsverbanden van het hoger onderwijs. Hij behaalde zijn Master-degree in E-learning aan de baanbrekende UK Open University. Zijn proefschrift met de titel ‘Slagvaardig met ICT’ is gebaseerd op diepgaand onderzoek bij een hbo-opleiding. Momenteel geeft hij als hoofddocent, aan de hand van onderzoek, vorm aan ‘ICT-volwassenheid’ bij de Haagse Hogeschool. 

dr. Frans Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Frans Jacobs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Frans Jacobs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Frans Jacobs en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Frans Jacobs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Frans Jacobs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Frans Jacobs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Frans Jacobs checken, een gratis optie plaatsen op dr. Frans Jacobs en de boeking(en) van dr. Frans Jacobs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Frans Jacobs, BOEKINGSBUREAU dr. Frans Jacobs, BOEKINGSBURO dr. Frans Jacobs, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Frans Jacobs, ENTERTAINMENTBURO dr. Frans Jacobs, ARTIESTENBUREAU dr. Frans Jacobs, BOEKINGSKANTOOR dr. Frans Jacobs, IMPRESARIAAT dr. Frans Jacobs, MUZIEKBURO dr. Frans Jacobs, MUZIEKBUREAU dr. Frans Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Frans Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Frans Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Frans Jacobs.

 

Offerte dr. Frans Jacobs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag