Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Bernard Cohen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Bernard Cohen boeken?

dr. Bernard Cohen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Bernard Cohen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Bernard Cohen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Bernard Cohen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Bernard Cohen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Bernard Cohen

De problematiek rondom orgaan- en weefseldonatie en transplantatie

Bernard Cohen emigreerde op jonge leeftijd naar Aruba. Hij volgde de lagere en middelbare school – in de 50er en 60er jaren – in de woelige beatstad Den Haag. Hij studeerde vervolgens bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en was tegelijkertijd werkzaam, aanvankelijk als leraar middelbare school en later als manager van een Amerikaans IT-bedrijf.

In het midden van de 70er jaren werd hij gevraagd directeur te worden van een betrekkelijk jonge organisatie in Leiden, Eurotransplant. Orgaantransplantatie stond toen nog in de kinderschoenen en alle pionierswerk was volop aan de gang, een ideaal gebied om hightech geneeskunde enerzijds en IT / logistiek anderzijds te laten samensmelten. Inmiddels coördineert Eurotransplant alle orgaandonaties en -transplantaties in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Slovenie en Kroatie. Vaak wordt Eurotransplant beschouwd als ‘l’Europe avant la lettre’: afspraken tussen artsen en klinieken werden gemaakt op basis van ethische en medische overwegingen en zonder enige Europese dwang. Als spin-off van Eurotransplant werden door Cohen diverse andere medische organisaties opgericht, zoals Bio Implant Services – een stichting die zich bezig houdt met dienstverlening in Europa rondom weefseldonatie – en DonorAction – een stichting die middels een gestandaardiseerd programma tracht orgaan – en weefseldonatie in ziekenhuizen in Europa te bevorderen. Op het werk van DonorAction promoveerde hij in 2001 aan de Universiteit van Maastricht.

Cohen heeft verder diverse functies vervuld in nationale en internationale – veelal medische – organisaties, onder andere Bloedbank, farmaceutisch, psychiatrie. In de afgelopen decennia heeft hij talloze voordrachten in vele landen gegeven over onderwerpen die in de breedste zin betrekking hebben op de problematiek rondom orgaan- en weefseldonatie en –transplantatie. Voorts gaf hij (post-graduate) cursussen, workshops, colleges, etc. en was dagvoorzitter op vele internationale conferenties. Hij was vanaf 1987 gedurende zeven jaar gasthoogleraar in Brussel.

Na ruim 30 jaar heeft hij zich in 2005 uit de dagelijkse bedrijfsvoering van Eurotransplant en geleidelijk aan ook diverse met Eurotransplant nauw samenwerkende organisaties teruggetrokken om zich meer toe te leggen op medisch gerelateerde onderwerpen, alsmede het stimuleren en ondersteunen van jonge wetenschappers. Hij werd in 2005 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. In zijn vrije tijd wordt Cohen geboeid door onderwerpen als internationale en Europese geschiedenis, alsmede de golfsport. Bovendien is hij veelvuldig op reis in weinig bezochte landen buiten Europa.

dr. Bernard Cohen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Bernard Cohen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Bernard Cohen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Bernard Cohen en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Bernard Cohen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Bernard Cohen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Bernard Cohen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Bernard Cohen checken, een gratis optie plaatsen op dr. Bernard Cohen en de boeking(en) van dr. Bernard Cohen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Bernard Cohen, BOEKINGSBUREAU dr. Bernard Cohen, BOEKINGSBURO dr. Bernard Cohen, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Bernard Cohen, ENTERTAINMENTBURO dr. Bernard Cohen, ARTIESTENBUREAU dr. Bernard Cohen, BOEKINGSKANTOOR dr. Bernard Cohen, IMPRESARIAAT dr. Bernard Cohen, MUZIEKBURO dr. Bernard Cohen, MUZIEKBUREAU dr. Bernard Cohen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Bernard Cohen, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Bernard Cohen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Bernard Cohen.

 

Offerte dr. Bernard Cohen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag