Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jan Flameling boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan Flameling boeken?

Jan Flameling boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Flameling.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Flameling.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Flameling ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Flameling plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Flameling

Presenteert nieuwe denkbeelden vanuit filosofisch oogpunt

Jan Flameling (1950) studeerde filosofie in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten van Amerika. Sinds 1994 werkt hij als ‘filosoof op de markt’. Hij is docent aan de Internationale School voor Wijsbegeerte, geeft trainingen aan (onder meer) adviseurs, burgemeesters, artsen en apothekers, bij de Belastingdienst, Politie Amsterdam-Amstelland en het Ministerie van Justitie, en organiseert ‘denkvakanties’ in Griekenland en Zuid-India.

Waarom zou u een filosoof vragen om een lezing te komen geven? Om u tot anders denken en handelen te laten prikkelen. Om uw vastgeroeste denk- en gedragspatronen te kunnen doorbreken. Om anders te leren denken en zijn dan u gewend bent.

Waarom zou u Jan Flameling vragen om langs te komen? Om hem u nieuwe denkbeelden te laten presenteren die implicaties hebben voor uw doen en laten. Om kennis te maken met een combinatie van taoïstische wijsheid, neurobiologische onderzoeksresultaten en hedendaagse Westerse filosofie die het mogelijk maakt om het zelf, en daarmee uzelf, anders op te vatten en uw bestaan anders vorm te geven.

Bent u benieuwd naar nieuwe denkbeelden op het gebied van leidinggeven, management of organisatiekunde? Nodig Jan Flameling uit om een lezing te komen geven.

 

Jan Flameling boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Flameling.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Flameling, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Flameling en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Flameling mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Flameling.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Flameling. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Flameling checken, een gratis optie plaatsen op Jan Flameling en de boeking(en) van Jan Flameling voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan Flameling, BOEKINGSBUREAU Jan Flameling, BOEKINGSBURO Jan Flameling, ENTERTAINMENTBUREAU Jan Flameling, ENTERTAINMENTBURO Jan Flameling, ARTIESTENBUREAU Jan Flameling, BOEKINGSKANTOOR Jan Flameling, IMPRESARIAAT Jan Flameling, MUZIEKBURO Jan Flameling, MUZIEKBUREAU Jan Flameling, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan Flameling, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan Flameling, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan Flameling.

 

Offerte Jan Flameling aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag