Do

Eigenschappen Do boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 400 p.

Do boeken?

Do boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Do.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Do.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Do ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Do plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Do

Extra informatie Do

Wil u Do boeken als trouwambtenaar/ Celebabs?

In 2002 brak zangeres Do internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit Heaven. In 2003 nam ze een unplugged versie van het nummer op, welke opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam. In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet Voorbij op te nemen. Kort na de release werd Voorbij een nummer 1-hit en trad zij samen met Marco op tijdens zijn stadionconcerten in De Kuip te Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.

In het najaar van 2006 ging de zangeres de Nederlandse theaters af met de Follow Me Theatertour waarin ze liet zien hoe veelzijdig ze als artieste is. Het woord ‘veelzijdig’ is ook de beste benaming voor de charmante zangeres, want wat heeft ze veel gedaan(!) als zangeres en presentatrice/tv-personality: enkele hightlights:

1e plaats Dancing With The Stars op RTL 4  
Hoofdrol in de musical Assepoester
Hoofdrol als Maria, de moeder van Jezus, in The Passion 
De Beste Zangers Van Nederland (met nr 1 hit ‘Zij gelooft in mij / Andre Hazes)
Jurylid in het VTM en RTL4 programma My Name Is…
Vip-editie van Expeditie Robinson
SBS6 Surprise Surprise
Populaire muziekshow Lekker Nederlands
E.v.a.!

Inmiddels heeft zij diverse succesvolle albums en singles op haar naam staan. Ook deed zij diverse succesvolle theatershows, waaronder in 2015 de theatertour Uncovered, gekoppeld aan het gelijknamige album.
In de zomer was Do opnieuw te zien in het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland en onlangs kwam haar langverwachte, prachtige nieuwe Nederlandstalige album ‘Momentum’ uit.

De veelzijdigheid zorgt ervoor dat zij ook op vele manieren inzetbaar is tijdens feestelijke- en/of zakelijke events, festivals etc.

Do boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Do is ook te boeken als Celebabs

Er zijn maar weinig momenten in je leven waarbij echt alle mensen die belangrijk voor je zijn bij elkaar komen. Wanneer je met elkaar in het huwelijksbootje stapt, is er eentje van. Ten overstaan van al je geliefden uitspreken naar elkaar wat je voor elkaar betekent, is een puur en intiem moment. Na maanden lang plannen, draaiboeken maken en fantaseren over dat speciale moment is het dan eindelijk zo ver.  Alles moet perfect zijn.

Ik heb het privilege gehad veel van deze momenten te mogen delen. De ceremonies die mij het meest bijgebleven zijn, waren vooral die ceremonies waarbij het draaiboek aan de kant werd gegooid en de liefde de leiding nam. Samen met jullie een herinnering maken waaraan je met tranen van geluk terug denkt als je straks oud en versleten in je schommelstoel op de veranda zit. Dat zou ik niet alleen heel leuk vinden, maar ook een enorme eer!

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Do, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Do en de eventuele overige kosten om een optreden van Do mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Do.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Do. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Do checken, een gratis optie plaatsen op Do en de boeking(en) van Do voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Do aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag