DionV

Eigenschappen DionV boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

DionV boeken?

DionV boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DionV.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DionV.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DionV ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DionV plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DionV

DionV: een artiest met passie voor kunst. DionV combineert zijn passie met kunst en creativiet als live action painter. DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat schilderen dichter bij hem staat. Niet gek! Dion Varossieau heeft het namelijk niet van een vreemde; zijn verre voorvader was Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci. DionV combineert zijn passies en zet zo de traditie voort.
“Een ware belevenis!”, “Buitengewoon”. Dat is de kunst en het optreden van DionV. Een echte DionV is als een uitlaatklep voor de onderdrukking van onze samenleving. ‘Ben je blank of zwart?’ ‘Ben je homo?’ ‘Waarom heb je schulden?’ Alle emoties die voortkomen uit de onderdrukking van nu stopt DionV in zijn kunst. Dat is de reden waarom DionV’s kunst buitengewoon is.
DionV treed op tijdens shows en events en heeft o.a. gestaan samen met Quintino, Cor Bakker en vele meer. Maar het blijft niet bij optreden alleen, DionV heeft al tot twee keer toe de Evenementen Brache Awards mogen ontwerpen en schilderen. Zo staan er bij 26 BNNers (Danny de Munk, Gerard Joling, Jeroen van de Boon, DJ Quintino etc.) een echte DionV op de schoorsteenmantel. En ook lopen er al meer dan 50 mensen rond met hun eigen unieke door DionV beschilderde schoenen.
De doeken van DionV worden steeds populairder en bekender en worden inmiddels gemiddeld geveild tussen €1000,- en €10.000,-
Fotocredits: Noustha Koeckhoven http://www.noustha.com/

DionV boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DionV.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DionV, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DionV en de eventuele overige kosten om een optreden van DionV mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DionV.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DionV. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DionV checken, een gratis optie plaatsen op DionV en de boeking(en) van DionV voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DionV, BOEKINGSBUREAU DionV, BOEKINGSBURO DionV, ENTERTAINMENTBUREAU DionV, ENTERTAINMENTBURO DionV, ARTIESTENBUREAU DionV, BOEKINGSKANTOOR DionV, IMPRESARIAAT DionV, MUZIEKBURO DionV, MUZIEKBUREAU DionV, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DionV, ARTIESTENBOEKINGSBURO DionV, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DionV.

 

Offerte DionV aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag