Diggy Dex

Eigenschappen Diggy Dex boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Diggy Dex boeken?

Diggy Dex boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Diggy Dex.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Diggy Dex.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Diggy Dex ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diggy Dex plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Diggy Dex

Extra informatie Diggy Dex

Biografie Diggy Dex
Rapper / Producent Diggy Dex is vanaf 2000 actief met de Amersfoortse hiphopformatie D.A.C. Dit resulteerde in twee albums, twee singles, een handvol videoclips (op The Box, TMF, MTV) en optredens op o.a Lowlands, de Uitmarkt, Planet Rock en alle bekende podia in Nederland en België. In 2002 wint D.A.C bovendien de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

In November 2006 verschijnt Diggy Dex zijn solo-debuut Verhalen vanuit de sofa. Dit hooggewaarde album ontvangt goede kritieken  binnen en buiten de Nederlandse hiphopscene. ‘Humoristisch, poëtisch en vol bravoure’ (NRC next). ‘Een krachtig en constant album’ (Statemagazine). Naar aanleiding van dit album treedt Diggy Dex veelvuldig op door het land, samen met Skiggy Rapz (Grote Prijs van NL-winnaar 2003) op o.a. Mystery Land, Breda Barst, Solar Festival, Amsterdam Dance Event en TV-show Knevel Van den Brink.

Op 25 September 2008 verschijnt Diggy Dex zijn langverwachte tweede soloalbum Mayonaise voor de ziel. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, 3voor12, NRC en OOR trekt Diggy Dex vervolgens langs de Nederlandse podia en festivals. Van dit album verschijnen tevens vier videoclips (De meest exclusieve Jansen, 1,2,3,4, Ideale schoonzoon en Gescheiden wegen) die allen veelvuldig op TMF MTV te zien zijn.

15 Juni 2009 verschijnt de single Slaap lekker (Fantastig toch) in samnwerking met de Vlaamse singer/songwriter Eva de Roovere. Het tweetal is veelvuldig te horen op de radio in Nederland en in Belgie en te gast bij onder andere 3FM, Radio 2 en TMF.

Boekingsmogelijkheden Diggy Dex:

1 x 30 minuten Tape act € 2475,- excl.19 % BTW excl.7% BUMA

1 x 60 minuten Live met band + trompettis + Dj € 3000,- excl.19 % BTW excl.7% BUMA
Diggy Dex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Diggy Dex boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Diggy Dex.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Diggy Dex, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Diggy Dex en de eventuele overige kosten om een optreden van Diggy Dex mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Diggy Dex.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Diggy Dex. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Diggy Dex checken, een gratis optie plaatsen op Diggy Dex en de boeking(en) van Diggy Dex voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Diggy Dex, BOEKINGSBUREAU Diggy Dex, BOEKINGSBURO Diggy Dex, ENTERTAINMENTBUREAU Diggy Dex, ENTERTAINMENTBURO Diggy Dex, ARTIESTENBUREAU Diggy Dex, BOEKINGSKANTOOR Diggy Dex, IMPRESARIAAT Diggy Dex, MUZIEKBURO Diggy Dex, MUZIEKBUREAU Diggy Dex, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Diggy Dex, ARTIESTENBOEKINGSBURO Diggy Dex, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Diggy Dex.

 

Offerte Diggy Dex aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag