Cookachoo

Eigenschappen Cookachoo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cookachoo boeken?

Cookachoo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cookachoo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cookachoo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cookachoo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cookachoo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cookachoo

Een ‘ivory black blonde’, een ‘high-heeled Arab’ en een ‘inimitable gent’ vormen het gezicht van een kleine stam: Cookachoo.

Een stam met een missie die acteur Danny Kaye ooit verwoordde als: ‘Life is a great big canvas, and you should throw all the paint you can on it’.

In de eerste single ‘The law (you’re free!)’’ is dit precies wat Cookachoo predikt. ‘We customize our lifes’ en ‘We live by the rule of we’ zijn enkele zinnen uit de track gegrepen. Het is daarom niet geheel toevallig dat er een kleine homage aan Nelson Mandela in de bijbehorende videoclip verstopt zit (#46664).

On stage, brengt de act een kleurrijke, explosieve en dansbare mix van electronica, hiphop, dans en performance art.

Cookachoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cookachoo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cookachoo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cookachoo en de eventuele overige kosten om een optreden van Cookachoo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cookachoo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cookachoo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cookachoo checken, een gratis optie plaatsen op Cookachoo en de boeking(en) van Cookachoo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cookachoo, BOEKINGSBUREAU Cookachoo, BOEKINGSBURO Cookachoo, ENTERTAINMENTBUREAU Cookachoo, ENTERTAINMENTBURO Cookachoo, ARTIESTENBUREAU Cookachoo, BOEKINGSKANTOOR Cookachoo, IMPRESARIAAT Cookachoo, MUZIEKBURO Cookachoo, MUZIEKBUREAU Cookachoo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cookachoo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cookachoo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cookachoo.

 

Offerte Cookachoo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag