De Apres Skihut on Tour

Eigenschappen De Apres Skihut on Tour boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Apres Skihut on Tour boeken?

De Apres Skihut on Tour boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Apres Skihut on Tour.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Apres Skihut on Tour.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Apres Skihut on Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Apres Skihut on Tour plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Apres Skihut on Tour

Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Is het alleen niet voor iedereen mogelijk 365 dagen per jaar in De Après Skihut Rotterdam te zijn. De afstand mag geen drempel zijn. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

Skihut on Tour is op allerlei manieren overal in Nederland en in België in te zetten. Als opwarmer of afsluiter van een braderie, een sportevenement of bedrijfsopening. Maar een Skihut on Tour is ook te boeken voor een verjaardagsfeest, jubileum of een wintersportreünie. De locatie is ons om het even. Overal waar elektriciteit is, bouwen wij feest.

Bij een Skihut on Tour zit het volgende inbegrepen:
1. Feestdj van De Après Skihut
2. Feestzanger van De Après Skihut
3. Twee danseressen
4. Licht en geluid tot 800 personen
5. Decor
6. Giveaways

De Apres Skihut on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Apres Skihut on Tour .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Apres Skihut on Tour , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Apres Skihut on Tour en de eventuele overige kosten om een optreden van De Apres Skihut on Tour mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Apres Skihut on Tour .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op De Apres Skihut on Tour en de boeking(en) van De Apres Skihut on Tour voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Apres Skihut on Tour aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag