Daylight Superband

Eigenschappen Daylight Superband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
5x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Daylight Superband boeken?

Daylight Superband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daylight Superband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daylight Superband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daylight Superband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daylight Superband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daylight Superband

De Daylight Superband is een allround Top 40 orkest dat bestaat uit zeven enthousiaste musici, waaronder een zanger en een zangeres. Eventueel kan de band worden uitgebreid met drie blazers (Daylight Superband Extra). De band heeft in de afgelopen jaren een uitstekende live reputatie opgebouwd. Een optreden van Daylight Superband is namelijk altijd een feest. Zowel voor publiek als voor de band. Dit blijkt ook wel uit het aantal artiesten dat graag met dit orkest werkt. Daylight Superband staat garant voor een avond vol swingende muziek. Actuele hits worden afgewisseld met dance-classics of schitterende duetten. Ook Nederlandstalig werk staat natuurlijk op het programma. Het geheel is zodanig opgezet dat er goed ingespeeld kan worden op de wensen die u als opdrachtgever voor de avond heeft. Wanneer u op uw feest ook een of meerdere artiesten wilt laten optreden kunnen deze live door de Daylight Superband worden begeleid. Het orkest heeft op dit gebied een zeer goede naam en elk artiestenoptreden krijgt op deze manier net dat beetje meer. Dit zal uw avond tot een grandioos succes maken.

Daylight Superband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daylight Superband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daylight Superband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daylight Superband en de eventuele overige kosten om een optreden van Daylight Superband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daylight Superband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daylight Superband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daylight Superband checken, een gratis optie plaatsen op Daylight Superband en de boeking(en) van Daylight Superband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daylight Superband, BOEKINGSBUREAU Daylight Superband, BOEKINGSBURO Daylight Superband, ENTERTAINMENTBUREAU Daylight Superband, ENTERTAINMENTBURO Daylight Superband, ARTIESTENBUREAU Daylight Superband, BOEKINGSKANTOOR Daylight Superband, IMPRESARIAAT Daylight Superband, MUZIEKBURO Daylight Superband, MUZIEKBUREAU Daylight Superband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daylight Superband, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daylight Superband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daylight Superband.

 

Offerte Daylight Superband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag