Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Daniel Seesink BEd boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daniel Seesink BEd boeken?

Daniel Seesink BEd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniel Seesink BEd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daniel Seesink BEd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daniel Seesink BEd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daniel Seesink BEd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daniel Seesink BEd

Boardroom coach en gedragsbioloog | “If you don’t understand apes, you don’t understand people”
Daniel Seesink is gedragsbioloog en boardroomcoach. Met zijn lezingen en masterclasses over het door hemzelf ontwikkelde concept bioLOGISCH leiderschap weet Daniel directeuren, managers en andere leidinggevenden van bedrijven en overheden te inspireren. Door hen in de dierentuin het gedrag van apen te laten waarnemen, verschaft hij inzicht in de biologische basisbeginselen van ons eigen gedrag. Het aan de hand van sprekende voorbeelden leren kennen, herkennen en benutten van de bioLOGISCHE drijfveren voor gedrag staat hierbij centraal. Daniel Seesink begon zijn loopbaan in 1996 als docent biologie. Vanaf 2001 werkte hij als accountmanager bij multinationals als MSD B.V. en Actelion Nederland BV in de medische sector en bij RadioAccess BV in de telecomsector. Belangrijk daarbij: congruentie in communicatie en (nonverbaal) gedrag. Sinds 2013 leert hij als zelfstandig professional directeuren, managers en andere leidinggevenden hoe zij zich eenvoudig kunnen aanpassen aan het gedrag van hun gesprekspartners. Met het gedrag van apen als voorbeeld. Vraag je eens af: is de positie van een chimpanseeleider nog wel houdbaar wanneer hij zijn gezicht niet laat zien in tijden van crisis? Welke methoden gebruiken chimpansees om elkaars gedrag te beïnvloeden? En wat kunnen wij daarvan leren? Ontdek het zelf. Praktisch en direct toepasbaar.

Daniel Seesink BEd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daniel Seesink BEd.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daniel Seesink BEd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daniel Seesink BEd en de eventuele overige kosten om een optreden van Daniel Seesink BEd mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daniel Seesink BEd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daniel Seesink BEd. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daniel Seesink BEd checken, een gratis optie plaatsen op Daniel Seesink BEd en de boeking(en) van Daniel Seesink BEd voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daniel Seesink BEd, BOEKINGSBUREAU Daniel Seesink BEd, BOEKINGSBURO Daniel Seesink BEd, ENTERTAINMENTBUREAU Daniel Seesink BEd, ENTERTAINMENTBURO Daniel Seesink BEd, ARTIESTENBUREAU Daniel Seesink BEd, BOEKINGSKANTOOR Daniel Seesink BEd, IMPRESARIAAT Daniel Seesink BEd, MUZIEKBURO Daniel Seesink BEd, MUZIEKBUREAU Daniel Seesink BEd, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daniel Seesink BEd, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daniel Seesink BEd, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daniel Seesink BEd.

 

Offerte Daniel Seesink BEd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag