Eigenschappen Cornald Maas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cornald Maas boeken?

Cornald Maas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cornald Maas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cornald Maas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cornald Maas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cornald Maas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cornald Maas

Presentator kunst- en cultuurprogramma Opium

Cornald Maas studeerde na het gymnasium Nederlandse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij specialiseerde zich in conversatie-analyse en argumentatietheorie. In 1986 studeerde hij cum laude af.

Maas koos er niet voor te promoveren: hij wilde gaan schrijven. Nadat hij korte tijd coördinator van de kunstredactie van het opinieweekblad Elsevier was geweest stapte hij in 1990 over naar de Volkskrant, de krant die hij al in zijn studententijd las en waarvoor hij tot op de dag van vandaag schrijft. Zes jaar recenseerde Maas kinder- en jeugdliteratuur voor de Volkskrant. Vier jaar lang maakte hij wekelijks een portret van een kunstenaar voor het kunstkatern. Daarna maakte hij naam als tv-criticus van de krant, in de periode september 1998 – januari 2001. Vervolgens maakte hij de serie Maas en mensen, waarin hij roem in de polder portretteerde, en –voor Volkskrant magazine- de reeksen Op de helft en Trotse ouders. Tot juli 2010 schreef hij de serie Uit Elkaar, waarin hij spreekt met kinderen van gescheiden ouders.

Maas publiceert ook elders. Voor Vrij Nederland schreef hij de serie Land van Maas, voor de VARA-gids de reeks Maas in muziek. In het blad LINDA verschijnt elke maand een aflevering van Verlies, waarin Maas bekende en minder bekende Nederlanders bevraagt over de gevolgen van de dood van een dierbare voor het eigen leven.

Maar ook bij de televisie maakte Maas carrière. Eerst achter de schermen, als redacteur van het mediaprogramma Lopend Vuur (NOS), Sonja op zaterdag (VARA) en De Schreeuw van de Leeuw (VARA). Met Hanneke Groenteman zette hij het wekelijkse kunstprogramma De Plantage (VPRO) op, waarvan hij eindredacteur werd. Geleidelijk aan verscheen Maas ook vóór de camera: als cultuur- en mediacommentator in TV3 (NPS) en tafelheer in DWDD (VARA). Sinds najaar 2008 presenteert hij wekelijks het kunst- en cultuurprogramma Opium  op  de AVRO op Nederland 2 en daarnaast ook OPIUM radio.  In juni 2009 en juni 2010 was hij gastheer in dagelijkse live-uitzendingen vanaf het Oerol-festival op Terschelling.

Ook publiceerde Maas een reeks boeken. Het in 2006 verschenen Op de helft, Bespiegelingen van (bijna)veertigers werd met 20.000 verkochte exemplaren een bestseller. Overige titels zijn: Engelen zijn in de mode (1994), een bundeling gesprekken met kunstenaars, TV.NL, Hoe de televisie mijn leven veranderde (2001), het kinderprentenboek Muizemans (2002), met tekeningen van Daan Remmerts de Vries, Nou en wow!, Roem in Nederland (2004) en Trotse Ouders (2008). Najaar 2009 verscheen Verlies, Gesprekken met nabestaanden over hun dierbare overledenen. September 2010 verscheen ‘Uit Elkaar, Gesprekken met kinderen van gescheiden ouders.

Cornald Maas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cornald Maas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cornald Maas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cornald Maas en de eventuele overige kosten om een optreden van Cornald Maas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cornald Maas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cornald Maas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cornald Maas checken, een gratis optie plaatsen op Cornald Maas en de boeking(en) van Cornald Maas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cornald Maas, BOEKINGSBUREAU Cornald Maas, BOEKINGSBURO Cornald Maas, ENTERTAINMENTBUREAU Cornald Maas, ENTERTAINMENTBURO Cornald Maas, ARTIESTENBUREAU Cornald Maas, BOEKINGSKANTOOR Cornald Maas, IMPRESARIAAT Cornald Maas, MUZIEKBURO Cornald Maas, MUZIEKBUREAU Cornald Maas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cornald Maas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cornald Maas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cornald Maas.

Offerte Cornald Maas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag