Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Constant Smits van Waesberghe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Constant Smits van Waesberghe boeken?

Constant Smits van Waesberghe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Constant Smits van Waesberghe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Constant Smits van Waesberghe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Constant Smits van Waesberghe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Constant Smits van Waesberghe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Constant Smits van Waesberghe

Internationale golfer en professional coach
Constant Smits van Waesberghe is professioneel golfer en golfcoach. Eind jaren tachtig heeft hij diverse Nederlandse en Internationale Golf Amateur Kampioenschappen gewonnen.

Van 1986 tot 1989 was hij de nummer 1 op de Order of Merit in Nederland als amateur.In 1989 werd hij playing Professional en speelde diverse tournooien op zowel de Europese- als de Challenge tour in Europa.

Hij vertegenwoordigde Nederland begin jaren negentig in de World Cup en Dunhill Cup.

Van 1992 tot 1996 heeft hij 4 jaar gespeeld op de Sunshine Tour en de Aziatische Tour. Constant heeft een schat aan ervaringen opgedaan in het presteren onder druk. In 1996 is hij gestopt met het spelen van internationale tournooien en is zich gaan toeleggen op het lesgeven. In 1997 heeft hij de opleiding tot teaching pro afgesloten en is gaan samenwerken met Friends Of Golf te Nunspeet.

In 2000 tot 2004 is hij pro geweest op Golfclub “De Pan” waar hij verantwoordelijk was voor de competitieteams die op landelijk niveau speelde waarmee hij 2x kampioen werd.

In 2004 werd hij Head-Professional op Golfclub “De Heelsumse” en zette de “Golfschool Constant Swing” op. Zijn ervaringen hebben hem geïnspireerd zich verder te ontwikkelen als coach en zijn kennis over te dragen aan anderen.

Constant heeft verschillende workshops bijgewoond van diverse internationale coaches op mentaal vlak, zoals Pia Nilson (coach Annika Sorenstam), Gary Wiren, Sabana Crowcroft (Kagami Golf) etc. In 2007 heeft hij de “Practitioner-NLP” bij het “IEP” te Nijmegen en “Oplossingsgericht Werken” bij het “NTI-NLP” te Limmen afgerond. In 2008 heeft hij ook zijn “Masters Practitioner-NLP” bij het “NTI-NLP” te Limmen afgerond.

Sinds 2009 is hij voor zichzelf gaan werken onder de bedrijfsnaam “Constant Effect Coaching” en heeft hij de opleiding “Persoonlijk begeleider” bij het “NTI-NLP” gevolgd en afgerond in 2010. In 2014 is hij de opleiding “Master in Coaching” aan het “Johan Cruyff Institute” gaan volgen.Zijn missie is:

Wat is er mooier dan het plezier in het leven te laten groeien! Dit kan als we bereid zijn anders naar hetzelfde te kijken. Het is mijn passie om samen met anderen dit traject aan te gaan en via een bewustwordingsproces tot mooie verrassingen te komen. Aangezien golf Constants passie is, gebruikt hij golf als middel om met zijn klant samen anders te kijken naar elementen van het golfspel. Hij laat merken dat het plezier in het spel groter wordt en zonder dat dit het directe doel is, blijkt dat er beter gegolfd wordt door de klant.

Het geschetste proces is niet alleen bij het golfspel aan de orde. Ook op het gebied van allerhande privé- en werkzaken kan dit een aanvulling zijn. Hiermee kan de mens op een andere, positievere manier in het leven komen te staan.

Constant Smits van Waesberghe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Constant Smits van Waesberghe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Constant Smits van Waesberghe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Constant Smits van Waesberghe en de eventuele overige kosten om een optreden van Constant Smits van Waesberghe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Constant Smits van Waesberghe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Constant Smits van Waesberghe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Constant Smits van Waesberghe checken, een gratis optie plaatsen op Constant Smits van Waesberghe en de boeking(en) van Constant Smits van Waesberghe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Constant Smits van Waesberghe, BOEKINGSBUREAU Constant Smits van Waesberghe, BOEKINGSBURO Constant Smits van Waesberghe, ENTERTAINMENTBUREAU Constant Smits van Waesberghe, ENTERTAINMENTBURO Constant Smits van Waesberghe, ARTIESTENBUREAU Constant Smits van Waesberghe, BOEKINGSKANTOOR Constant Smits van Waesberghe, IMPRESARIAAT Constant Smits van Waesberghe, MUZIEKBURO Constant Smits van Waesberghe, MUZIEKBUREAU Constant Smits van Waesberghe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Constant Smits van Waesberghe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Constant Smits van Waesberghe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Constant Smits van Waesberghe.

 

Offerte Constant Smits van Waesberghe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag