Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bob Toetenel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bob Toetenel boeken?

Bob Toetenel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob Toetenel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bob Toetenel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bob Toetenel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bob Toetenel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bob Toetenel

Salesmotivatie, salescoaching en relatienetwerker

Bob Toetenel (1952) weet hoe relatiemanagement werkt in de top van het bedrijfsleven en kent de Do’s en de Don’ts als geen ander. Hij is gespecialiseerd in hoe je een klantrelatie zorgvuldig opbouwt en, nog belangrijker, hoe je die goed in stand houdt. “Het begint met aandacht hebben en aandacht geven. Het startpunt is nooit een verkoopverhaal, maar altijd de echte wens om je businesspartners te willen kennen. Hún business te snappen, hún dilemma’s te kennen.”

Toetenel verbindt al meer dan 20 jaar mensen op topniveau. Eerst deed hij dat als Directeur Overheid van wat toen nog Getronics heette. Inmiddels is hij al geruime tijd Directeur Executive Relations van KPN. Voor de Raad van Bestuur en voor topmanagers is hij al jarenlang dé bemiddelaar in ontmoetingen, ofwel ‘de connaisseur’ van klanten. Van huis uit heeft hij een goed zakelijk instinct meegekregen, want zijn vader was ook ondernemer. “Wat ik het allerleukste vind en waar ik de meeste voldoening uit haal is om het ‘ondernemerschap’ binnen het bedrijf waar ik werk tot uitdrukking te brengen. Ik voel me dan ook meer een ‘werk-onder-nemer’ dan een werknemer!” Toetenel stond in zijn Getronics-tijd aan ‘de wieg’ van een aantal grote strategische projecten, waar het met name ging om de bewerking van de DMU op executiveniveau. Voorbeelden zijn onder andere het communicatiesysteem voor de openbare orde en veiligheidsdiensten als ‘C-2000’, maar ook grote infrastructurele projecten voor onder andere ministeries als (het voormalige) VROM en Rijkswaterstaat. Het is Toetenel niet te doen om een ‘snel’ commercieel succes, maar om de langetermijnrelatie. “Je wilt een bedrijf, een persoon, leren kennen, omdat het zinvol is en om te weten wat er in de markt en in andere organisaties en bedrijven speelt. Je deelt strategieën, ideeën, inzichten en ervaringen en op een gegeven moment is er een zakelijke vraag en dan breng ik partijen bij elkaar.” De gedrevenheid van Toetenel komt ook tot uiting in de sporten die hij beoefent. Naast golfen en schaatsen, is hij een verwoed wedstrijdzeiler. Hij heeft diverse (hoofd)prijzen gewonnen in verschillende zeiljachtklassen en zelfs een WK-medaille in een éénmansbootklasse. Zijn jarenlange ervaring, de rijkdom aan verhalen en het enthousiasme over zijn vakgebied neemt Toenenel mee in zijn lezingen. Hij laat met zijn verhaal zien dat relatiemanagement heel zinvol kan zijn. “Juist als het moeilijk is, heb je als bedrijf behoefte aan betrouwbare partners.”

Bob Toetenel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bob Toetenel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bob Toetenel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bob Toetenel en de eventuele overige kosten om een optreden van Bob Toetenel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bob Toetenel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bob Toetenel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bob Toetenel checken, een gratis optie plaatsen op Bob Toetenel en de boeking(en) van Bob Toetenel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bob Toetenel, BOEKINGSBUREAU Bob Toetenel, BOEKINGSBURO Bob Toetenel, ENTERTAINMENTBUREAU Bob Toetenel, ENTERTAINMENTBURO Bob Toetenel, ARTIESTENBUREAU Bob Toetenel, BOEKINGSKANTOOR Bob Toetenel, IMPRESARIAAT Bob Toetenel, MUZIEKBURO Bob Toetenel, MUZIEKBUREAU Bob Toetenel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bob Toetenel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bob Toetenel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bob Toetenel.

 

Offerte Bob Toetenel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag