Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Hans Smith BBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Smith BBA boeken?

Hans Smith BBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Smith BBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Smith BBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Smith BBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Smith BBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hans Smith BBA

Disneyficeren
Hans Smith is na zijn opleiding aan het NWIT in Breda en via marketingfuncties bij het Dolfinarium Harderwijk en reisorganisaties Sunparks, Sally Line een carrière als operationeel manager gestart bij Disneyland Parijs. Toen hij terugkeerde naar Nederland werd hij gevraagd om het pretpark Walibi Flevo te ‘Disneyficeren’. In 2000, nadat Walibi World werd heropend onder de naam Six Flags Holland, koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap en een post-academische studie Psychodynamiek aan de Universiteit van Utrecht. In 2004 richt hij Mystery Review BV op. Door verschillende organisaties wordt hij gevraagd om door middel van workshops, coaching en consulting de gastbeleving, patiëntbeleving of klantervaring te maximaliseren door middel van enthousiasmerende strategieën.Beleving is de rode draad door zijn leven. Al jong maakte Hans Smith keuzes om ‘het leven te versieren’. Trompet spelen bij de drumband, vakanties en weekenden organiseren voor vrienden, samen met vrienden de eerste discoavonden organiseren het toenmalige polderdorp Hoofddorp en kiezen om één jaar in de USA naar school te gaan op 17 jarige leeftijd.Zijn passie geeft hij vorm door de toeristische hbo-opleiding aan het NWIT (Huidige NHTV in Breda) te volgen en te werken voor organisaties als het Dolfinarium, Euro Disney (Disneyland Paris),  Walibi (Six Flags Holland) en Landal Greenparks.Diepgang in de effecten van beleving op mensen en hoe mensen bijdragen aan deze beleving kreeg hij tijdens zijn studie Psychodynamiek (UvU). Een studie die zich richt op het inzichtelijk maken van onbewuste processen dynamiek tussen medewerkers binnen organisaties.Tegenwoordig is hij founder en directeur van Mystery Review. Zij gaan met hun klanten een relatie aan en ondersteunen hen om in welke branche dan ook verwachtingen te overtreffen!Daarnaast is Hans enthousiast trainer en spreker. Hij is trainer voor de organisatie Innergie (het trainingbureau van De Efteling) en NatuurZijn. Binnen NatuurZijn organiseert hij workshops waarin de natuur en het (her) ontdekken van ‘jouw‘ natuur als deelnemer centraal staat. Een deel van de opbrengsten van deze workshops gaan naar NatuurWijs. Dit is een stichting met als doel kinderen dichter bij de natuur te brengen en zo pro-actief bij te dragen aan het leefbaar houden van onze wereld.Een veelzijdige invulling dus van zijn werkdagen, daar krijgt hij enorm veel energie van. Hij leert ontzettend veel van zijn werk binnen alle denkbare branches en wil zijn kennis op het gebied van belevingsstrategieën en de cruciale leiderschapsrol die daarbij past graag met u delen.

Hans Smith BBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans Smith BBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Smith BBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans Smith BBA en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans Smith BBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Smith BBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Smith BBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans Smith BBA checken, een gratis optie plaatsen op Hans Smith BBA en de boeking(en) van Hans Smith BBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans Smith BBA, BOEKINGSBUREAU Hans Smith BBA, BOEKINGSBURO Hans Smith BBA, ENTERTAINMENTBUREAU Hans Smith BBA, ENTERTAINMENTBURO Hans Smith BBA, ARTIESTENBUREAU Hans Smith BBA, BOEKINGSKANTOOR Hans Smith BBA, IMPRESARIAAT Hans Smith BBA, MUZIEKBURO Hans Smith BBA, MUZIEKBUREAU Hans Smith BBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans Smith BBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans Smith BBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans Smith BBA.

 

Offerte Hans Smith BBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag