Colin Banks

Eigenschappen Colin Banks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Colin Banks boeken?

Colin Banks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Colin Banks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Colin Banks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Colin Banks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Colin Banks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Colin Banks

Colin Banks werd geboren op 12 maart 1971 in Bergen op Zoom. Op de lagere school wilde Colin meedoen aan alle musicals en toneelstukken die er maar georganiseerd werden. Het maakte niet uit welke rol hij kreeg, zolang hij maar mocht praten. Op zijn negende kreeg hij zijn eerste stereo installatie, wat het begin was van zijn liefde voor radio. Toen hij elf jaar was begon hij samen met een vriendje stiekem een eigen zender: Radio Paradise. Na de MAVO begon hij als varende deejay, hij werkte 2 1/2 jaar als fulltime DJ voor de Olau Line. Als hij aan land was werkte hij in een discotheek in Liverpool. Na de zee-ervaring kwam hij terecht bij Arta FM in Zandvliet. Hier presenteerde hij ‘The Ultimate Dance Sensation’ (zijn eerste officiële radioprogramma) en de ‘Grens Top 50’. In 1993 stapte hij over naar Hitradio Saffier in Wuustwezel, België, waar hij diverse programma’s presenteerde. In 1996 begon hij bij de zender C-dance. Zijn grote droom bleef echter radio maken in Hilversum. Begin 1999 stuurde Colin een sollicitatiebrief naar Radio 538. Vier dagen daarna werd hij gebeld door, toenmaling programmadirecteur, Bart van Leeuwen. Vanaf dat moment ging het snel, Colin presenteerde in het begin de ‘53nacht’ en kreeg al snel zijn eigen programma in het weekend. Op de vrijdagavond, samen met Cobus Boscha presenteerde hij ‘Cobus & Co’. Tevens werkte hij als producer voor onder andere ‘De Top 40’. In december 2000 kreeg Colin de aanbieding om bij Noordzee FM de ochtendshow te gaan presenteren. Daarna was Colin tot begin 2005 te horen met zijn middagshow. Naast zijn DJ werk op de radio en in het land heeft Colin meegewerkt aan de succesvolle Kameleon films. Na een interview met regisseur Steven de Jong vroeg deze aan Colin of hij in zijn nieuwe film wilde spelen. Colin speelde in ‘De Kameleon 1’ een corpsbal. Al plassend in de berm en in zwembroek kun je hem in deze film zien. In deel 2 van ‘De Kameleon’ zie je Colin als besnorde bodyguard van Piet Haan (Jack Wouterse). Sinds 1 oktober 2005 is Colin ieder weekend te horen bij Radio Veronica. Iedere zaterdag en zondag presenteert hij het programma ‘Veronica’s 80’s Hotline’ tussen 13. 00 en 16. 00 uur en op zondag tussen 22. 00 en 00. 00 uur ‘The Long Versions’.

Colin Banks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Colin Banks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Colin Banks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Colin Banks en de eventuele overige kosten om een optreden van Colin Banks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Colin Banks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Colin Banks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Colin Banks checken, een gratis optie plaatsen op Colin Banks en de boeking(en) van Colin Banks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Colin Banks, BOEKINGSBUREAU Colin Banks, BOEKINGSBURO Colin Banks, ENTERTAINMENTBUREAU Colin Banks, ENTERTAINMENTBURO Colin Banks, ARTIESTENBUREAU Colin Banks, BOEKINGSKANTOOR Colin Banks, IMPRESARIAAT Colin Banks, MUZIEKBURO Colin Banks, MUZIEKBUREAU Colin Banks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Colin Banks, ARTIESTENBOEKINGSBURO Colin Banks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Colin Banks.

 

Offerte Colin Banks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag