Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Co Stompé boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Co Stompé boeken?

Co Stompé boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Co Stompé.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Co Stompé.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Co Stompé ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Co Stompé plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Co Stompé

Co Stompé is zonder enige twijfel één van de populairste darters van Europa!. In januari 2000 vestigde hij definitief zijn naam in de dartswereld. Voor het eerst in zijn loopbaan behaalde hij de halve finale van de toenmalige Embassy (tegenwoordig The Lake Side), het meest prestigieuze dartstoernooi ter wereld. Het zou niet zijn laatste succes blijken. Al snel zou de Amsterdamse trambestuurder ervoor kiezen full time darter te worden. Co Stompé behoort inmiddels al jaren tot de internationale dartstop. Co is te boeken voor workshops. U kunt uw seminar, (bedrijfs)feest of teambuildingsevent leuker en aantrekkelijker maken door Co Stompé in te schakelen. Een unieke kans om uw klanten, collega’s of gasten te verrassen. Samen met Co’s vaste mastercaller, Jacques ‘180’ Nieuwlaat, wordt elk evenement onvergetelijk. Wanneer u Co boekt voor een clinic zijn diverse thema’s mogelijk: teambuilding, werken in een organisatie is precisiewerk, pure ontspanning en relatiemarketing. Uiteraard is het mogelijk gewoon een lesje darten te krijgen. Co is ervaren in dit soort arrangementen en weet bij ieder soort publiek de juiste snaar te raken. Tussen de bedrijven door manifesteert Stompé zich als een gangmaker. Hij is altijd in voor een grap of een leuke opmerking en heeft daarom de lachers op zijn hand. Het maakt van hem een graag geziene gast, die nooit zijn fans in de steek zal laten, en altijd voor iedereen een woordje over heeft.

Co Stompé boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Co Stompé.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Co Stompé, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Co Stompé en de eventuele overige kosten om een optreden van Co Stompé mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Co Stompé.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Co Stompé. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Co Stompé checken, een gratis optie plaatsen op Co Stompé en de boeking(en) van Co Stompé voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Co Stompé, BOEKINGSBUREAU Co Stompé, BOEKINGSBURO Co Stompé, ENTERTAINMENTBUREAU Co Stompé, ENTERTAINMENTBURO Co Stompé, ARTIESTENBUREAU Co Stompé, BOEKINGSKANTOOR Co Stompé, IMPRESARIAAT Co Stompé, MUZIEKBURO Co Stompé, MUZIEKBUREAU Co Stompé, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Co Stompé, ARTIESTENBOEKINGSBURO Co Stompé, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Co Stompé.

 

Offerte Co Stompé aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag