Charly Lownoise en Mental Theo boeken

Eigenschappen Charly Lownoise en Mental Theo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Charly Lownoise en Mental Theo boeken?

Charly Lownoise en Mental Theo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Charly Lownoise en Mental Theo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Charly Lownoise en Mental Theo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Charly Lownoise en Mental Theo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charly Lownoise en Mental Theo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Charly Lownoise en Mental Theo

Extra informatie Charly Lownoise en Mental Theo

Biografie Charly Lownoise en Mental Theo

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs vormen sinds 1992 het energieke DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen worden ze alom gezien als grondleggers van de Happy Hardcore.

Begin jaren ’90 hebben de heren zich op reizen over de wereld laten inspireren door verschillende dansstromingen. Als eerste combineerden zij de opzwepende Rave en breakbeats uit Australië, Duitsland en de UK. Deze nieuwe sound kreeg later de naam Happy Hardcore en is tot op de dag van vandaag populair over de hele wereld. Waar collega’s uit de dancescene vaak vanuit een hardere/duistere invalshoek produceerden, wilden Ramon en Theo een positieve boodschap laten horen.

Door hun opvallende Happy Hardcore-sound, vielen de boys op in de dancescene, waardoor ze veelgevraagde DJ’s werden op grote raves wereldwijd. Hun grote doorbraak in Nederland was in 1994 na een telefoontje van Jaap de Groot, destijds muzieksamensteller van de Arbeidsvitaminen op Radio 3. Het verraste Ramon en Theo dat hij een underground plaatje wilde draaien op de Nederlandse radio. Het betrof Live at Londen, een opgewekte Happy Hardcore-plaat met een aanstekelijk pianorifje. Dit veranderde de Nederlandse popmuziek. Happy Hardcore was geboren als geaccepteerde term in muziekland.

Natuurlijk smaakte dit voor Ramon en Theo naar meer. Vele hits volgden, waarbij Wonderful Days hun grote doorbraak werd. Het succes resulteerde in meerdere albums en vele, vele optredens.

En ook vandaag de dag, zo’n 25 jaar na het ontstaan van Charly Lownoise & Mental Theo, zijn ze nog steeds super populair.

Charly Lownoise en Mental Theo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Charly Lownoise en Mental Theo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Charly Lownoise en Mental Theo en de eventuele overige kosten om een optreden van Mental Theo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Charly Lownoise en Mental Theo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Charly Lownoise en Mental Theo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Charly Lownoise en Mental Theo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag