Charlie Lownoise

Eigenschappen Charlie Lownoise boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Charlie Lownoise boeken?

Charlie Lownoise boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Charlie Lownoise.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Charlie Lownoise.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Charlie Lownoise ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charlie Lownoise plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Charlie Lownoise

Extra informatie Charlie Lownoise

Biografie Charlie Lownoise
Na begin jaren negentig een aantal Europese undergroundhits geproduceerd te hebben kwam het grote succes voor Charlie Lownoise dankzij zijn samenwerking met Mental Theo.

Het duo Charlie Lownoise en Mental Theo verkreeg grote populariteit in het begin van de hardcore-tijd en daarna over de hele wereld met hun Happy Hardcore. Vele top-10 hits heeft dit duo gescoord zoals “Wonderfull Days” en “Stars”.

In 2000 ging het duo uit elkaar en Charly Lownoise ging solo als DJ verder. Al snel scoorde hij opnieuw met “Charly Lownoise presents Starsplash– Wonderfull Days 2001”. Hij is mede begonnen met het organiseren van de populaire feesten “Bitte ein Beat”. Zijn stijl is te omschrijven als vrolijke Duitse hardhouse en beukende hardstyle
Charlie Lownoise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Charlie Lownoise boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Charlie Lownoise.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Charlie Lownoise, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Charlie Lownoise en de eventuele overige kosten om een optreden van Charlie Lownoise mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Charlie Lownoise.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Charlie Lownoise. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Charlie Lownoise checken, een gratis optie plaatsen op Charlie Lownoise en de boeking(en) van Charlie Lownoise voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Charlie Lownoise, BOEKINGSBUREAU Charlie Lownoise, BOEKINGSBURO Charlie Lownoise, ENTERTAINMENTBUREAU Charlie Lownoise, ENTERTAINMENTBURO Charlie Lownoise, ARTIESTENBUREAU Charlie Lownoise, BOEKINGSKANTOOR Charlie Lownoise, IMPRESARIAAT Charlie Lownoise, MUZIEKBURO Charlie Lownoise, MUZIEKBUREAU Charlie Lownoise, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Charlie Lownoise, ARTIESTENBOEKINGSBURO Charlie Lownoise, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Charlie Lownoise.

 

Offerte Charlie Lownoise aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag