Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Cesar Zuiderwijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cesar Zuiderwijk boeken?

Cesar Zuiderwijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cesar Zuiderwijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cesar Zuiderwijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cesar Zuiderwijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cesar Zuiderwijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cesar Zuiderwijk

De drummer van de Golden Earring Cesar Zuiderwijk speelt sinds 1971 bij Golden Earring, waarmee hij 12 tournees deed door de U.S. Hierbij speelde hij o.a. met bands als; Santana, Rush, en The Who. Hoogtepunt: Radar Love wereldwijd nummer 1, en hoge noteringen voor Twilight Zone en When the lady smiles. Met de Earring ontving hij tweemaal de Exportprijs, tweemaal de Edison Award, en de Gouden Harp. In 1992 organiseerde hij in Rotterdam met de Havendagen het historische concert Duizend drummers op de Maas. In datzelfde weekend nam de Earring het akoestische album The Naked Truth op, waarna zij zijn begonnen met het spelen in theaters. In datzelfde jaar opende hij ook een muziekschool; Musicstation, met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. In het jaar 2000, toen de Earring een sabbatical jaar hield, heeft hij het programma Alle gekheid met een stokje (samen met Percossa) gespeeld in 75 theaters. Hij relateert alles aan drums. Zo is er bijvoorbeeld een opblaasbaar drumstel van 5 meter hoog, een elektronisch jasje, en komt er een luchtballon aan in de vorm van een trommel, met daaronder een mand waarin drummers kunnen spelen. In 2006 werd hij onderscheiden met een Duiveltje, de prijs voor de beste popmuzikant, die door het Nederlands Popinstituut wordt uitgereikt. In 2008 heeft hij de Cultuurprijs van Den Haag ontvangen. Het hierdoor ontvangen bedrag heeft hij ingezet voor muziekonderwijs aan verstandelijk beperkten in Den Haag. Cesar treedt tegenwoordig ook solo op in verschillende theaters in Nederland. Eerder met zijn solo theatertour, genaamd Slagdroom en vanaf februari 2010 begint hij aan zijn nieuwe solo programma, genaamd Drumbonen en kaneelstokken. Tijdens zijn workshop zal aan de orde komen waarom wij meestal rechts- of linkshandig zijn. Waarom kunnen mensen meteen drums met elkaar spelen? Waarom spreekt het geluid van drums zo snel aan? Iedereen heeft ritmegevoel. Tijdens de workshop kunnen mensen drummen en spelen op door Cesar meegebrachte trommels en percussie-instrumenten. Hijzelf zal spelen en soleren op zijn eigen drumstel. Het aantal actieve deelnemers kan van 10 tot enkele honderden oplopen. Cesar Zuiderwijk komt vanaf februari 2010 met zijn nieuwe theatertour genaamd Drumbonen en Kaneelstokken.

Cesar Zuiderwijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cesar Zuiderwijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cesar Zuiderwijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cesar Zuiderwijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Cesar Zuiderwijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cesar Zuiderwijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cesar Zuiderwijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cesar Zuiderwijk checken, een gratis optie plaatsen op Cesar Zuiderwijk en de boeking(en) van Cesar Zuiderwijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cesar Zuiderwijk, BOEKINGSBUREAU Cesar Zuiderwijk, BOEKINGSBURO Cesar Zuiderwijk, ENTERTAINMENTBUREAU Cesar Zuiderwijk, ENTERTAINMENTBURO Cesar Zuiderwijk, ARTIESTENBUREAU Cesar Zuiderwijk, BOEKINGSKANTOOR Cesar Zuiderwijk, IMPRESARIAAT Cesar Zuiderwijk, MUZIEKBURO Cesar Zuiderwijk, MUZIEKBUREAU Cesar Zuiderwijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cesar Zuiderwijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cesar Zuiderwijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cesar Zuiderwijk.

 

Offerte Cesar Zuiderwijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag