Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Celine Huijsmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Celine Huijsmans boeken?

Celine Huijsmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Celine Huijsmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Celine Huijsmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Celine Huijsmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Celine Huijsmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Celine Huijsmans

Veelzijdige en charmante dagvoorzitter

Celine Huijsmans is sinds januari 2013 één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6. Ze presenteert de vroege editie en wordt door het programma ingezet als live-verslaggever op locatie bij events. Ook werkt ze veelvuldig als voice-over en als presentatrice van bedrijfsevenementen. Daarnaast werkt ze graag mee aan bijzondere projecten. Zo is ze bijvoorbeeld in de zomer van 2012 naar Zambia afgereisd om voor Omroep Max en het Lilianefonds verslag te doen, heeft ze meegewerkt aan de documentaire Surprising Europe van Boudewijn Koole en zelf een documentaire gedraaid over Dirk van den Broek als afstudeerproject.

Voordat Celine de overstap naar SBS maakt doet ze twee jaar (live)verslag bij WNL. Ze draait reportages voor het nieuwsprogramma Vandaag de Dag, dagelijks te zien tussen 07.00 en 09.00 uur op Nederland 1. Haar items bedenkt en monteert ze zelf en soms filmt ze ook. In 2009 werkt ze bij het ANP als nieuwslezer en stelt ze haar eigen nieuwsbulletins samen. Ze is te horen is op radio 538, Q-music, Nu.nl en BNR.

Haar geboortestad is Den Haag. Hier heeft ze geruime tijd voor de regionale televisie gewerkt, onder andere bij RTV West en Stadsomroep Den Haag als verslaggever, presentatrice en redacteur. Begin 2008 rondt Celine de master Media en Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam af, na een bachelor Liberal Arts Sciences waarvoor ze in Utrecht en San Diego studeert. Ook heeft ze een acteeropleiding gevolgd aan de Trap.

Celine Huijsmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Celine Huijsmans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Celine Huijsmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Celine Huijsmans en de eventuele overige kosten om een optreden van Celine Huijsmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Celine Huijsmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Celine Huijsmans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Celine Huijsmans checken, een gratis optie plaatsen op Celine Huijsmans en de boeking(en) van Celine Huijsmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Celine Huijsmans, BOEKINGSBUREAU Celine Huijsmans, BOEKINGSBURO Celine Huijsmans, ENTERTAINMENTBUREAU Celine Huijsmans, ENTERTAINMENTBURO Celine Huijsmans, ARTIESTENBUREAU Celine Huijsmans, BOEKINGSKANTOOR Celine Huijsmans, IMPRESARIAAT Celine Huijsmans, MUZIEKBURO Celine Huijsmans, MUZIEKBUREAU Celine Huijsmans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Celine Huijsmans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Celine Huijsmans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Celine Huijsmans.

 

Offerte Celine Huijsmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag