Caroline Tensen

Eigenschappen Caroline Tensen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Caroline Tensen boeken?

Caroline Tensen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Caroline Tensen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Caroline Tensen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Caroline Tensen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Caroline Tensen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Caroline Tensen

Al jaren een begrip in de televisiewereld als presentatrice van kijkcijfer hits als ‘Het Spijt Me’ en ‘1 Tegen 100’. Caroline wordt ook als ambassadrice van de Postcode Loterij en Orange Babies geroemd om haar inzet voor goede doelen.

Caroline Tensen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Caroline Tensen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Caroline Tensen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Caroline Tensen en de eventuele overige kosten om een optreden van Caroline Tensen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Caroline Tensen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Caroline Tensen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Caroline Tensen checken, een gratis optie plaatsen op Caroline Tensen en de boeking(en) van Caroline Tensen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Caroline Tensen, BOEKINGSBUREAU Caroline Tensen, BOEKINGSBURO Caroline Tensen, ENTERTAINMENTBUREAU Caroline Tensen, ENTERTAINMENTBURO Caroline Tensen, ARTIESTENBUREAU Caroline Tensen, BOEKINGSKANTOOR Caroline Tensen, IMPRESARIAAT Caroline Tensen, MUZIEKBURO Caroline Tensen, MUZIEKBUREAU Caroline Tensen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Caroline Tensen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Caroline Tensen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Caroline Tensen.

 

Offerte Caroline Tensen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag