Captain Jack

Eigenschappen Captain Jack boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Captain Jack boeken?

Captain Jack boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Captain Jack.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Captain Jack.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Captain Jack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Captain Jack plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Captain Jack

Extra informatie Captain Jack

Biografie Captain Jack
Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! Maar liefste 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor´, ´Soldier Soldier´ en ´Captain Jack´.

Vele prijzen kreeg de formatie uitgereikt, alleen al in 1997 werd Captain Jack driemaal genomineerd voor de gerenommeerde Echo Awards. Captain Jack heeft wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht, dit maakt het tot een van de best scorende dance acts aller tijden.

Producer Udo Niebergall bleef achter de schermen, de man die gezicht gaf aan het project was bij de debuutsingle Durbin. De volgende 10 jaar was het Franky Gee die het gezicht was van de formatie. Na zijn tragische overlijden in de herfst van 2005 ontving het productieteam constant fanbrieven of de groep in een andere bezetting voortgezet kon worden. Nadat in een reclamespot in de USA de muziek van Captain Jack gebruikt werd, kwam er opnieuw een hype rondom de tracks, ze werden zelfs meer dan 100.000 keer gedownload.
Captain Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Captain Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Captain Jack.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Captain Jack, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Captain Jack en de eventuele overige kosten om een optreden van Captain Jack mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Captain Jack.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Captain Jack. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Captain Jack checken, een gratis optie plaatsen op Captain Jack en de boeking(en) van Captain Jack voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Captain Jack, BOEKINGSBUREAU Captain Jack, BOEKINGSBURO Captain Jack, ENTERTAINMENTBUREAU Captain Jack, ENTERTAINMENTBURO Captain Jack, ARTIESTENBUREAU Captain Jack, BOEKINGSKANTOOR Captain Jack, IMPRESARIAAT Captain Jack, MUZIEKBURO Captain Jack, MUZIEKBUREAU Captain Jack, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Captain Jack, ARTIESTENBOEKINGSBURO Captain Jack, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Captain Jack.

 

Offerte Captain Jack aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag