Bob Offenberg

Eigenschappen Bob Offenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Bob Offenberg boeken?

Bob Offenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob Offenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bob Offenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bob Offenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bob Offenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bob Offenberg

Extra informatie Bob Offenberg

Biografie Bob Offenberg
Bob Offenberg (28 april 1996) uit Schiedam is al vanaf z’n vijfde jaar bezig met zingen en won, zo klein als hij was, al playbackshows en talentenjachten. Bij één van die optredens kwam Bob zanger/tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid van dat kleine mannetje. De kennismaking resulteerde in het duet “Op een terrasje” dat John van Leeuwen samen met Bob zong.

 

Daarna ging het in een sneltreinvaart! John van Leeuwen vertelde enthousiast over Bob aan Frank te Hennepe en deze was zeer geïnteresseerd in een samenwerking met Bob. Al snel werd besloten om twee nummers op te nemen in de bekende Manfred Jongenelis Studio’s in Etten Leur. Dat Bob Offenberg talent heeft, daarvan is iedereen die hem hoort zingen overtuigd. Hij stond dan ook niet voor niets in diverse programma’s met Nederlandse toppers als Marianne Weber en Jan Smit.

 

Net als zoveel andere kinderen van zijn leeftijd geniet Bob Offenberg  ervan om buiten te spelen. Daarom kreeg zijn eerste cd (april 2004) de titel “Een Jongen van de Straat”, waarvan naast “Een Zomerse Dag” ook een gelijknamige single uitkwam. In juni 2005 brengt Bob de cd “Dansen” uit. Een cd met vrolijke nummers waarmee Bob op menig feestje de voeten van de vloer weet te krijgen. Niemand minder dan Arne Janssen reikte het eerste exemplaar van “Dansen” uit aan Bob op de cd-presentatie “Dansen” werd enorm positief ontvangen en het NOS Jeugdjournaal en SBS6 Shownieuws besteedde naar aanleiding van de cd aandacht aan Bob. SBS6 benaderde Bob zelfs voor een mini real life soap die als titel mee kreeg “Ik ben de BOB”. SBS gebruikte het nummer “Als de zon weer gaat schijnen” van de cd “Dansen” als openingstune waarna de single prompt op nummer 50 van de Mega Top 100 terecht kwam.

 

Na de derde cd “Laat het sneeuwen” volgde in 2006 de cd “Laat de zon weer schijnen”. Het eerste exemplaar hiervan kreeg Bob op 24 mei van dat jaar uit handen van Wilma Nanninga.

 

In januari 2007 nam SBS6 contact op met de vraag of Bob mee wilde doen aan het tv-programma “Afvallen met sterren”. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo. Ook werd Bob benaderd door Roelof De Vries voor het boek “Gedeelde Smart” welke Roelof samen Met Jan van Lieshout schreef. Het boek gaat over artiesten en de mensen daarachter. Hij werd daarmee de jongste artiest die hieraan meegewerkt heeft.

 

Bobs laatste single “Als je Lacht” is vrolijk nummer dat Bob heeft opgenomen in de Goldstar Studio’s met Emile Hartkamp en Norus Padidar, deze single behaalde maar liefst plek nummer 22 in de Mega Top 100 de tot nu toe hoogst behaalde positie voor Bob.

 

Ook heeft Bob meegespeeld in de op net5 uitgezonden serie “de Co Assistent”. Afgelopen zomer stond Bob op het piratenfestijn in Volendam voor 9.000 mensen en voor opname van Tros muziekfeest voor 22.000 man in Breda. Deze uitzending werd op 12 september bekeken door maar liefst 1 miljoen mensen.

 

Op 30 september komt de film ‘hou Holland schoon’ uit waar Bob een hoofdrol in speelt. De film beleeft zijn premiëre op het filmfestival in Utrecht, en is geregisseerd door Arne Toonen, de man van Birgit Schuurman. Verdere toekomstplannen zijn: veel optredens doen, gezond blijven en werken aan een mooie nieuwe cd.

 

17 april 2010 was een grote dag voor Bob. In zijn eigen Schiedam een live-concert met live-band. Gasten waren Frans Duijts, Alex, Grad Damen en Jan van Est.

 

9 juni 2010 kwam de nieuwe single uit: “Lied voor alle moeders”. Bob vond het een erg mooi nummer en besloot samen met Emile Hartkamp om het uit te brengen. Het nummer is een succes geworden en heeft 10 weken lang in de hitlijsten gestaan. Het nummer heeft zelfs enige tijd in de hitlijsten van “Fyens Total Radio 1” uit Denemarken gestaan. Ondanks dat het een Nederlands nummer is werd het nummer veel gedraaid.

  
Bob Offenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bob Offenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bob Offenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bob Offenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bob Offenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Bob Offenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bob Offenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bob Offenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bob Offenberg checken, een gratis optie plaatsen op Bob Offenberg en de boeking(en) van Bob Offenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bob Offenberg, BOEKINGSBUREAU Bob Offenberg, BOEKINGSBURO Bob Offenberg, ENTERTAINMENTBUREAU Bob Offenberg, ENTERTAINMENTBURO Bob Offenberg, ARTIESTENBUREAU Bob Offenberg, BOEKINGSKANTOOR Bob Offenberg, IMPRESARIAAT Bob Offenberg, MUZIEKBURO Bob Offenberg, MUZIEKBUREAU Bob Offenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bob Offenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bob Offenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bob Offenberg.

 

Offerte Bob Offenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag