Tygo Nendels

Eigenschappen Tygo Nendels boeken

Prijs
v.a. 495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Tygo Nendels boeken?

Tygo Nendels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tygo Nendels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tygo Nendels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tygo Nendels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tygo Nendels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tygo Nendels

Extra informatie Tygo Nendels

Zanger Tygo Nendels is afkomstig uit Best bij Eindhoven.

In 2010 verscheen zijn eerste single: “Omdat ik van je hou”. De plaat had veel airplay en werd veel gedraaid in het uitgaansleven.

In oktober van 2010 verschijnt de tweede single van Tygo Nendels: “Geen wonder dat ik ween”. De single komt eind november binnen in de Mega Top 100 en de radiostations zijn laaiend enthousiast. “Geen wonder dat ik ween” is een tango die het zeer goed doet bij de dansscholen.

De derde single van Tygo Nendels verschijnt eind 2011. De titel van de plaat is: “Dromen doe ik alleen voor jou”. Een prachtig zeer gevoelig gezongen nummer waarin Tygo laat horen dat hij over een geweldig stemgeluid beschikt.
Tygo Nendels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tygo Nendels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tygo Nendels.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tygo Nendels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tygo Nendels en de eventuele overige kosten om een optreden van Tygo Nendels mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tygo Nendels.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tygo Nendels. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tygo Nendels checken, een gratis optie plaatsen op Tygo Nendels en de boeking(en) van Tygo Nendels voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tygo Nendels, BOEKINGSBUREAU Tygo Nendels, BOEKINGSBURO Tygo Nendels, ENTERTAINMENTBUREAU Tygo Nendels, ENTERTAINMENTBURO Tygo Nendels, ARTIESTENBUREAU Tygo Nendels, BOEKINGSKANTOOR Tygo Nendels, IMPRESARIAAT Tygo Nendels, MUZIEKBURO Tygo Nendels, MUZIEKBUREAU Tygo Nendels, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tygo Nendels, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tygo Nendels, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tygo Nendels.

Offerte Tygo Nendels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag