Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Birgitta van Loon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Birgitta van Loon boeken?

Birgitta van Loon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Birgitta van Loon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Birgitta van Loon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Birgitta van Loon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Birgitta van Loon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Birgitta van Loon

Auteur van Wie durft… de afdeling communicatie op te heffen?

30 jaar was Birgitta de rechterhand van Eckart Wintzen op strategisch gebied van communicatie en publiciteit. Zij begeleidde meerdere fusies bij BSO/Origin toen het softwarebedrijf uitgroeide van 400 medewerkers tot een wereldwijde organisatie met 10.000 medewerkers. Birgitta ontwikkelde er een succesvol communicatiebeleid en onder haar management is BSO/Origin onderscheiden met nationale en internationale prijzen voor de originele jaarverslagen. Het bedrijf verwierf tevens faam door een serie innovatieve congressen, die zij heeft ontwikkeld en georganiseerd onder de titel ‘Mentamorfose’ en ‘Infolutie’ met captains of industrie. Birgitta ontwikkelde de marketingcommunicatie voor Ben Jerry’s ijs in de Benelux. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis werd na een uitgebreide sollicitatieprocedure een 16-jarig meisje aangesteld als lid van de raad van commissarissen.

 

In 1998 richtte Birgitta haar eigen bureau op: In’tent Communicatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in communicatie strategie en begeleiding bij veranderingen en fusies van organisaties, publiciteit, duurzame en innovatie concepten toegesneden op de bedrijfscultuur van de klant.

 

Op het gebied van communicatie heeft Birgitta haar eigen waarde analyse theorie ontwikkeld, die deels opgenomen is in haar boek ‘Wie durft … de afdeling communicatie op te lossen’. Met de door haar ontwikkelde strategie heeft ze verschillende organisaties ondersteund in veranderingsprocessen. Ook adviseert zij bedrijven over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Birgitta van Loon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Birgitta van Loon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Birgitta van Loon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Birgitta van Loon en de eventuele overige kosten om een optreden van Birgitta van Loon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Birgitta van Loon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Birgitta van Loon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Birgitta van Loon checken, een gratis optie plaatsen op Birgitta van Loon en de boeking(en) van Birgitta van Loon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Birgitta van Loon, BOEKINGSBUREAU Birgitta van Loon, BOEKINGSBURO Birgitta van Loon, ENTERTAINMENTBUREAU Birgitta van Loon, ENTERTAINMENTBURO Birgitta van Loon, ARTIESTENBUREAU Birgitta van Loon, BOEKINGSKANTOOR Birgitta van Loon, IMPRESARIAAT Birgitta van Loon, MUZIEKBURO Birgitta van Loon, MUZIEKBUREAU Birgitta van Loon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Birgitta van Loon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Birgitta van Loon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Birgitta van Loon.

 

Offerte Birgitta van Loon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag