Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert Brussen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert Brussen boeken?

Bert Brussen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Brussen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert Brussen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert Brussen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Brussen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert Brussen

Columnist, blogger & oprichter DeJaap.nl

Bert Brussen is een internetnative en online opiniemaker. Hij werkte als redacteur voor Geenstijl en schreef columns voor onder meer HP/De Tijd en de Nieuwe Revu.

In 2009 richtte “internetfenomeen” (HP/De Tijd) Bert de opinie- en debatwebsite DeJaap.nl op. De website biedt een platform voor serieuze discussie en debat op niveau, zonder dat deze worden verstoord door een cultuur van al te kwetsende of agressieve reacties. Bert Brussen is hoofdredacteur van DeJaap.nl.

Elke vrijdagmiddag is Bert Brussen te horen op Radio 1 tijdens het AVRO programma Vrijdagmiddag Live met zijn item “Brussen met Browsen” over het digitale nieuws. Ook is hij als panellid een graag geziene gast bij BNR Nieuwsradio. Op radio en televisie (bijvoorbeeld in de tv-programma’s De Wereld Draait Door en Pauw Witteman) geeft Bert bij gelegenheid commentaar over internet en nieuwe media. Sinds september 2012 heeft hij een column ‘Bert Brussen bespreekt’ op volkskrant.nl.

Samen met Willem Vermeend schreef Bert het boek De Onstuitbare Opmars van de Digitale Wereld. Dit spraakmakende boek over het nieuwe werken, het nieuwe ondernemen, het nieuwe leren, het nieuwe geld verdienen en het nieuwe Nederland: Nederland als internetland, verhaalt op indringende wijze over de razendsnelle digitalisering van de hedendaagse samenleving.

De columns van Bert Brussen verschijnen onder meer in Sp!ts, Quotenet, De Nieuwe Reporter en Vara TV Magazine en de Volkskrant.

Bert Brussen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert Brussen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert Brussen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert Brussen en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert Brussen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert Brussen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert Brussen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert Brussen checken, een gratis optie plaatsen op Bert Brussen en de boeking(en) van Bert Brussen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert Brussen, BOEKINGSBUREAU Bert Brussen, BOEKINGSBURO Bert Brussen, ENTERTAINMENTBUREAU Bert Brussen, ENTERTAINMENTBURO Bert Brussen, ARTIESTENBUREAU Bert Brussen, BOEKINGSKANTOOR Bert Brussen, IMPRESARIAAT Bert Brussen, MUZIEKBURO Bert Brussen, MUZIEKBUREAU Bert Brussen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert Brussen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert Brussen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert Brussen.

 

Offerte Bert Brussen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag