Benny Royal DJ

Eigenschappen Benny Royal DJ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Benny Royal DJ boeken?

Benny Royal DJ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Benny Royal DJ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Benny Royal DJ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Benny Royal DJ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Benny Royal DJ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Benny Royal DJ

Sinds Benny Royal begon met het produceren is zijn carriere snel naar de top gekomen. Momenteel worden zijn producties en remixes over de hele wereld gedraaid. Zijn dj sets zijn catchy en vol energie en hij wordt gevraagd om te draaien en in grote nationale en internationale clubs en podia. Volgens Benny is de sleutel tot zijn succes voornamelijk zijn no-nonsense mentaliteit. Hij onderscheidt zich door zijn eigen “Royal” geluid.

Benny Royal, geboren in Rotterdam als Ben Bakker, begon al vroeg met het maken van eigen muziek. Hij draaide een aantal jaren in eigen clubs en begon daarna snel te leren hoe hij moest produceren en begon dus ook te werken aan eigen producties. Zijn eerste hit: “Keep on moving” werd een grote hit in Nederland. Daarna volgde “Dance Electric” (samenwerking met Ludaphunk), deze plaat werd ook opgepikt door Roger Sanchez. Daarna volgde de single “Release Yourself”.
Begin 2008 won Benny een wedstrijd bij het Britse label Toolroom Records. Dit was definitief zijn doorbraak bij het grote publiek.
In de jaren die volgden werden er tracks uitgebracht bij Stealth Records, Toolroom Records, Spinnin’ Records, Ultra Records, Stereo Productions, 303 Lover, Nervous Records en Netswork Records.

In 2011 werd er samen met Dennis van der Geest de track “Let the Beat Hit’Em” uitgebracht.

Benny Royal weet hoe hij de dansvloer moet rocken met zijn aanstekelijke beats. Hij heeft al gedraaid in landen als Rusland, Turkije, Curacao, Engeland, Spanje, Oostenrijk, België en natuurlijk zijn geboorteland Nederland.

Benny Royal DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Benny Royal DJ.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Benny Royal DJ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Benny Royal DJ en de eventuele overige kosten om een optreden van Benny Royal DJ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Benny Royal DJ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Benny Royal DJ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Benny Royal DJ checken, een gratis optie plaatsen op Benny Royal DJ en de boeking(en) van Benny Royal DJ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Benny Royal DJ, BOEKINGSBUREAU Benny Royal DJ, BOEKINGSBURO Benny Royal DJ, ENTERTAINMENTBUREAU Benny Royal DJ, ENTERTAINMENTBURO Benny Royal DJ, ARTIESTENBUREAU Benny Royal DJ, BOEKINGSKANTOOR Benny Royal DJ, IMPRESARIAAT Benny Royal DJ, MUZIEKBURO Benny Royal DJ, MUZIEKBUREAU Benny Royal DJ, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Benny Royal DJ, ARTIESTENBOEKINGSBURO Benny Royal DJ, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Benny Royal DJ.

 

Offerte Benny Royal DJ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag