balloon

Eigenschappen Balloon boeken

Prijs
v.a. 3.495
Tijdsduur
1 x 60 + 1 x 90 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 1000 personen

Balloon boeken?

Balloon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Balloon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Balloon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Balloon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Balloon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Balloon

Balloon: Een frisse Coverband uit Noord-Limburg die je feest op zijn kop zet!

Balloon is een energieke coverband uit Noord-Limburg die in 2018 is opgericht. De band bestaat uit 6 getalenteerde muzikanten en biedt een afwisselend repertoire van covers en medleys in verschillende stijlen, gecombineerd met een flitsende show! De band wordt ook wel “De Muzikale Tijdmachine” genoemd.

Feest met Balloon en reis door verschillende tijdzones, van de jaren 70 tot hedendaagse muziek. Ze spelen hits van bekende artiesten zoals ABBA, Queen, Toto, Backstreet Boys en Whitney Houston. Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische rasmuzikanten.

Balloon boeken is een unieke ervaring voor jong en oud! De coverband uit Limburg brengt een mix van historische en hedendaagse pop en rock hits die elke feesttent gegarandeerd op zijn kop zet. Dit genre komt vooral tot zijn recht op feesttenten en pleinfeesten.

Dus, ben je op zoek naar een muzikaal spektakel voor je volgende evenement? Boek dan BALLOON en ervaar hun unieke mix van covers en medleys in verschillende stijlen!

Offerte Balloon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag