Auke en Lorenzo

Eigenschappen Auke en Lorenzo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Auke en Lorenzo boeken?

Auke en Lorenzo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Auke en Lorenzo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Auke en Lorenzo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Auke en Lorenzo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Auke en Lorenzo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Auke en Lorenzo

Extra informatie Auke en Lorenzo

Biografie Auke en Lorenzo
Al bij de allereerste ontmoeting draaide het bij Auke en Lorenzo om de muziek: Auke te Loo kocht zijn eerst gitaar in de muziekwinkel waar Lorenzo werkte. Een week later ontmoeten ze elkaar opnieuw bij een muzikale gelegenheid; tijdens een jamsessie in een bekend Haarlems muziekcafé. Lorenzo herkende Auke aan de nieuwe gitaar. Dit was het begin van een langdurige samenwerking.

De jongens hebben in verschillende bandjes gezeten en zijn daarna solo muziek gaan maken.

In 2014 besloten ze als duo verder te gaan vanuit hun gezamenlijke passie voor het creëren van catchy popsongs
Auke en Lorenzo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Auke en Lorenzo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Auke en Lorenzo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Auke en Lorenzo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Auke en Lorenzo en de eventuele overige kosten om een optreden van Auke en Lorenzo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Auke en Lorenzo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Auke en Lorenzo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Auke en Lorenzo checken, een gratis optie plaatsen op Auke en Lorenzo en de boeking(en) van Auke en Lorenzo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Auke en Lorenzo, BOEKINGSBUREAU Auke en Lorenzo, BOEKINGSBURO Auke en Lorenzo, ENTERTAINMENTBUREAU Auke en Lorenzo, ENTERTAINMENTBURO Auke en Lorenzo, ARTIESTENBUREAU Auke en Lorenzo, BOEKINGSKANTOOR Auke en Lorenzo, IMPRESARIAAT Auke en Lorenzo, MUZIEKBURO Auke en Lorenzo, MUZIEKBUREAU Auke en Lorenzo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Auke en Lorenzo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Auke en Lorenzo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Auke en Lorenzo.

 

Offerte Auke en Lorenzo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag