Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Atilla Aytekin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Atilla Aytekin boeken?

Atilla Aytekin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Atilla Aytekin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Atilla Aytekin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Atilla Aytekin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Atilla Aytekin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Atilla Aytekin

Atillas Dutch Dream

De kans is groot dat de succesvolle ondernemer van de 21ste eeuw iemand is die verschillende culturen weet te combineren. Atilla Aytekins, van Turkse komaf en behorend tot de tweede generatie allochtonen, is zo’n ondernemer. Zijn jeugd en achtergrond vormen de basis voor een doorzettingsvermogen dat later in zijn leven van grote waarde zal blijken te zijn. Aytekin begint zijn carrière bij IT-gigant Baan, maar al snel kiest hij voor het zelfstandig ondernemerschap. Na een zakelijk avontuur in Turkije en een faillissement in Nederland wordt zijn Dutch Dream werkelijkheid: met drie partners start hij een IT-bedrijf, met vestigingen in Amsterdam en Istanbul.

Aytekin schrijft en spreekt over zijn dromen, ambitie, tegenslagen en doorzettingsvermogen. Zijn boek ‘Atilla’s Dutch dream’ is niet alleen een persoonlijk relaas, maar vooral een boek over nieuw ondernemerschap tussen twee culturen, vol lessen uit de praktijk voor (startende) ondernemers. Dit boek is een must voor ondernemers, managers en beleidsmakers. Want de kans is groot dat de succesvolle ondernemer van de 21ste eeuw iemand is die verschillende culturen weet te combineren.

Atilla Aytekin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Atilla Aytekin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Atilla Aytekin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Atilla Aytekin en de eventuele overige kosten om een optreden van Atilla Aytekin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Atilla Aytekin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Atilla Aytekin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Atilla Aytekin checken, een gratis optie plaatsen op Atilla Aytekin en de boeking(en) van Atilla Aytekin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Atilla Aytekin, BOEKINGSBUREAU Atilla Aytekin, BOEKINGSBURO Atilla Aytekin, ENTERTAINMENTBUREAU Atilla Aytekin, ENTERTAINMENTBURO Atilla Aytekin, ARTIESTENBUREAU Atilla Aytekin, BOEKINGSKANTOOR Atilla Aytekin, IMPRESARIAAT Atilla Aytekin, MUZIEKBURO Atilla Aytekin, MUZIEKBUREAU Atilla Aytekin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Atilla Aytekin, ARTIESTENBOEKINGSBURO Atilla Aytekin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Atilla Aytekin.

 

Offerte Atilla Aytekin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag