Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arthur Japin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arthur Japin boeken?

Arthur Japin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arthur Japin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arthur Japin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arthur Japin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arthur Japin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arthur Japin

‘Het hoofd is een prettige plek om naartoe te gaan’
Arthur Japin is een Nederlandse schrijver, die met romans als ‘De zwarte met het witte hart’, ‘Een schitterend gebrek’, ‘De overgave’ en ‘Vaslav’ grote literaire prijzen heeft gewonnen, waaronder de Libris- en de NS-Publieksprijs. In 2015 verscheen zijn nieuwste roman ‘De gevleugelde’. Japin schrijft ook verhalen, toneelstukken en filmscenario’s. ‘Goed volk’ is in april 2016 uitgekomen.Arthur Japin is een Nederlandse acteur en schrijver, die voor zijn roman Een schitterend gebrek in 2004 de Libris Literatuur Prijs ontving. Zijn romans en verhalen hebben veelal een autobiografische of historische kern.

Arthur Japin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arthur Japin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arthur Japin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arthur Japin en de eventuele overige kosten om een optreden van Arthur Japin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arthur Japin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arthur Japin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arthur Japin checken, een gratis optie plaatsen op Arthur Japin en de boeking(en) van Arthur Japin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arthur Japin, BOEKINGSBUREAU Arthur Japin, BOEKINGSBURO Arthur Japin, ENTERTAINMENTBUREAU Arthur Japin, ENTERTAINMENTBURO Arthur Japin, ARTIESTENBUREAU Arthur Japin, BOEKINGSKANTOOR Arthur Japin, IMPRESARIAAT Arthur Japin, MUZIEKBURO Arthur Japin, MUZIEKBUREAU Arthur Japin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arthur Japin, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arthur Japin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arthur Japin.

Offerte Arthur Japin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag