Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arno H.P. Reuser boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arno H.P. Reuser boeken?

Arno H.P. Reuser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arno H.P. Reuser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arno H.P. Reuser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arno H.P. Reuser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arno H.P. Reuser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arno H.P. Reuser

Professionele bibliothecaris / informatieprofessional met meer dan 30 jaar ervaring in information handling and processing

Arno Reuser is informatieprofessional, informatiejunkie en bibliothecaris. Hij is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen de vraag naar en het aanbod van informatie. Arno is de oprichter van de ‘Open Source Intelligence’-branche van het Ministerie van Defensie en heeft dit bureau geleid tot medio 2010. Arno staat aan de wieg van de Open Source Intelligence beweging in Europa en heeft een grote reputatie opgebouwd als visionair in de wereld van inlichtingen, met name Open Source intelligence, en de rol van de digitale informatiewereld. 

Arno Reuser heeft een voltooide Bachelor in bibliotheekwetenschappen en heeft diverse cursussen gevolgd over informatiemanagement, zoekstrategieën voor het internet, update-workshops et cetera. Hij leerde de technische vereisten van de huidige digitale wereld door te leren hoe hij software, maar ook programmascripts kan schrijven, hoe hij taken kan automatiseren, websites kan bouwen en hoe hij zoveel mogelijk uit het internet kan halen, allemaal ter ondersteuning van OSINT-informatiemanagement. 

In de vroege jaren 90 leerde Arno Reuser al over het internet als een informatiebron, lang voordat het World Wide Web was uitgevonden en voordat dit in Nederland in gebruik raakte. Sindsdien leerde hij over bronnen, over informatievalidatie, over het vaststellen van de betrouwbaarheid van informatie, over veiligheid en over wat er precies gebeurt wanneer je een e-mail verstuurt van de ene machine naar de ander en hoe dit terug te voeren is.

Begin 2008 heeft Arno ter ondersteuning van de hoge vraag naar trainingen en lezingen zijn bedrijf Reuser’s Information Services (R.I.S.) opgericht. Het voornaamste doel van R.I.S. is om les te geven in Open Source Intelligence en zowel de overheid als de private sectorindustrie van advies te voorzien (wereldwijd). Arno Reuser geeft deze cursussen aan klanten over de hele wereld.

Arno Reuser heeft uitgebreide ervaring in het doceren van OSINT. Het geven van deze trainingen was tientallen jaren zijn belangrijkste focus. Vandaag de dag doceert hij nog steeds zijn OSINT-methode, maar doceert hij ook over zoekstrategieën, informatieverwerking en veiligheid. Hij reist regelmatig naar diverse landen binnen en buiten Europa om daar deze trainingen te geven. Hij is dus gewend om te communiceren met mensen met verschillende achtergronden.

Tot de klantenkricng van Arno Reuser horen onder andere universiteiten in binnenland (UvA, UU) en buitenland (Taiwan, Denemarken, Barcelona, Madrid), militaire instellingen zoals militaire academies in binnen- en buitenland, wetenschappelijke instituten (zoals Clingendael), opsporingsdiensten, banken en het bedrijfsleven.

Naast alle bovengenoemde werkzaamheden, schrijft Arno Reuser boekhoofdstukken (OSINT for the Kluwer Intelligence Handbook), publiceert hij artikelen en wordt hij geïnterviewd door Journals. Recentelijk is er nog een podcast-interview met Arno verschenen dat live werd uitgezonden in het Spy Museum in Washington DC.

Arno Reuser onderhoudt ook een discussielijst voor bibliothecarissen en informatieprofessionals waar meer dan 1500 mensen aan deelnemen. Hij runt ‘Reuser’s New Repertorium’ dat bestaat uit een geannoteerde, systematisch gearrangeerde lijst van de beste internetbronnen. Hij heeft zelf de internetzoekmachine ‘Isolde’ ontwikkeld, om zoekstrategieën te kunnen gebruiken zoals ‘Building Blocks’ en ‘Successive Factions’. Bovendien onderhoudt hij de ‘International Catalogue of Intelligence reports’ (wordt nog gepubliceerd).

Arno Reuser heeft een Golden Candle Award gekregen in 2003. Hij ontving een Lifetime Award in 2005 en was genomineerd voor Information Professional of the Year 2010.

 

Arno H.P. Reuser boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arno H.P. Reuser.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arno H.P. Reuser, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arno H.P. Reuser en de eventuele overige kosten om een optreden van Arno H.P. Reuser mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arno H.P. Reuser.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arno H.P. Reuser. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arno H.P. Reuser checken, een gratis optie plaatsen op Arno H.P. Reuser en de boeking(en) van Arno H.P. Reuser voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arno H.P. Reuser, BOEKINGSBUREAU Arno H.P. Reuser, BOEKINGSBURO Arno H.P. Reuser, ENTERTAINMENTBUREAU Arno H.P. Reuser, ENTERTAINMENTBURO Arno H.P. Reuser, ARTIESTENBUREAU Arno H.P. Reuser, BOEKINGSKANTOOR Arno H.P. Reuser, IMPRESARIAAT Arno H.P. Reuser, MUZIEKBURO Arno H.P. Reuser, MUZIEKBUREAU Arno H.P. Reuser, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arno H.P. Reuser, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arno H.P. Reuser, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arno H.P. Reuser.

 

Offerte Arno H.P. Reuser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag