Eigenschappen Arjen Lubach boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arjen Lubach boeken?

Arjen Lubach boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjen Lubach.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arjen Lubach.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arjen Lubach ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjen Lubach plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arjen Lubach

Schrijver, radio-,tv- en theatermaker
Arjen Lubach is schrijver, radio-, tv- en theatermaker. Na een drietal studies aan de universiteit van Groningen scoorde Arjen samen met Janine Abbring als Slimme Schemer ft. Tido een nummer 2 hit in de Nederlandse top 40 met het nummer ‘Jelle’.

Als schrijver debuteerde Arjen in 2006 met de roman Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend, in 2008 gevolgd door het eveneens geprezen Bastaardsuiker. Zijn derde roman, Magnus – bekroond met de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuurprijs – beleefde in april 2015 zijn negende druk. In februari 2013 verscheen de bestseller IV , waarvoor Lubach de Crimezone Debuutprijs won en werd genomineerd voor de Gouden Strop. Plannen voor de verfilming van zowel Magnus als IV zijn in de maak.

Arjen werkte voor de VARA, NPS, VPRO, BNN, AVRO Talpa als tekstschrijver voor diverse programma’s, waaronder Koppensnellers, De wereld draait door, Vara laat en De nieuwste show. Ook schreef hij het filmscenario voor de film Midzomernacht, welke in 2011 in première ging. Hij werkte als programmamaker en presentator bij 3FM, waarvoor hij in 2004 werd genomineerd voor een marconi-award in de categorie aanstormend talent.

Arjen trad op met het theatergezelschap Op sterk water. Daarnaast speelde Arjen samen met cabaretier Tim Kamps als gezelschap Het Monica da Silva Trio. In 2010 deed Arjen mee aan het programma Wie is de mol en won in 2012 de finale van het tv-programma De Slimste Mens.

Arjen is een terugkerende gast bij De Wereld Draait door, onder andere met de vaste taalrubriek die hij verzorgt samen met Paulien Cornelisse.

Vanaf 2014 heeft Arjen Lubach zijn eigen humoristisch nieuwsprogramma bij de VPRO: Zondag met Lubach en haalde hij het nieuws als ‘Farao der Nederlanden’, met de app ‘StemTinder’ en de man die D66-leider Alexander Pechtold op televisie de Macarena liet dansen. Arjen Lubach bespreekt tijdens zijn lezingen op komische wijze het thema ‘verandering’ aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen carrière, zijn leven en de ervaringen die hij opdeed in de wereld van de literatuur, televisie en het (sociale) internet. Met een focus op taal en een scherpe logische analyse, laat hij het publiek lachen en nadenken over de processen die de mens doormaakt als we een verandering ondergaan.

Arjen Lubach boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arjen Lubach.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arjen Lubach, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arjen Lubach en de eventuele overige kosten om een optreden van Arjen Lubach mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arjen Lubach.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arjen Lubach. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arjen Lubach checken, een gratis optie plaatsen op Arjen Lubach en de boeking(en) van Arjen Lubach voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arjen Lubach, BOEKINGSBUREAU Arjen Lubach, BOEKINGSBURO Arjen Lubach, ENTERTAINMENTBUREAU Arjen Lubach, ENTERTAINMENTBURO Arjen Lubach, ARTIESTENBUREAU Arjen Lubach, BOEKINGSKANTOOR Arjen Lubach, IMPRESARIAAT Arjen Lubach, MUZIEKBURO Arjen Lubach, MUZIEKBUREAU Arjen Lubach, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arjen Lubach, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arjen Lubach, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arjen Lubach.

Offerte Arjen Lubach aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag