Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Archell Thompson boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Archell Thompson boeken?

Archell Thompson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Archell Thompson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Archell Thompson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Archell Thompson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Archell Thompson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Archell Thompson

De Naakte Antilliaan | Winnaars zijn verliezers die doorzetten
Archell is opgegroeid op Curaçao. Tijdens zijn opvoeding werd hij geslagen met de riem. In zijn jeugd hield hij zich bezig met criminele activiteiten, zoals handel in drugs. Op 21 jarige leeftijd is hij verhuisd naar Nederland. Hij kreeg te maken met cultuurverschillen. Hij is het leger ingegaan en uitgezonden geweest naar Bosnië. Eenmaal terug in Nederland heeft Archell een normaal leven opgebouwd, opleidingen gevolgd en is als storingsmonteur bij de NS gaan werken. Hier werkt hij nog steeds. In 2009 veranderde zijn leven. Op 15 juni kreeg hij een telefoontje uit Curaçao. Zijn vader is vermoord. Door zijn zwager. Hij vertrok direct naar Curaçao met het plan om wraak te nemen op de dader en hem te vermoorden. Door omstandigheden heeft hij dit uiteindelijk niet gedaan. Terug in Nederland kon hij het verdriet niet verwerken en zocht een uitvlucht in drank en uitgaan. Hij gaf de schuld aan alles en iedereen. Maar niks hielp om het verdriet te laten verdwijnen. Ineens, onder de douche, besefte Archell dat hij naar zichzelf moest kijken. Zijn hele leven draaide om onzekerheid, niet je gevoel durven uiten, schaamte, taboes, zichzelf wegcijferen. Na een paar gesprekken met mensen in zijn omgeving is Archell de theatervoorstelling De Naakte Antilliaan gaan maken, in samenwerking met Ken Theater. Sindsdien is alles in een stroomversnelling geraakt. Archell heeft door het hele land theatervoorstellingen gegeven, zijn boek De Naakte Antilliaan is uitgekomen, hij heeft de moordenaar van zijn vader opgezocht in de gevangenis van Curaçao en heeft hem vergeven, en hij heeft zijn passie gevonden: mensen motiveren en inspireren met zijn levenservaring.

Archell Thompson boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Archell Thompson.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Archell Thompson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Archell Thompson en de eventuele overige kosten om een optreden van Archell Thompson mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Archell Thompson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Archell Thompson. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Archell Thompson checken, een gratis optie plaatsen op Archell Thompson en de boeking(en) van Archell Thompson voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Archell Thompson, BOEKINGSBUREAU Archell Thompson, BOEKINGSBURO Archell Thompson, ENTERTAINMENTBUREAU Archell Thompson, ENTERTAINMENTBURO Archell Thompson, ARTIESTENBUREAU Archell Thompson, BOEKINGSKANTOOR Archell Thompson, IMPRESARIAAT Archell Thompson, MUZIEKBURO Archell Thompson, MUZIEKBUREAU Archell Thompson, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Archell Thompson, ARTIESTENBOEKINGSBURO Archell Thompson, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Archell Thompson.

 

Offerte Archell Thompson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag