Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anouschka Laheij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anouschka Laheij boeken?

Anouschka Laheij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anouschka Laheij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anouschka Laheij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anouschka Laheij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anouschka Laheij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anouschka Laheij

Gedreven en mensgerichte dagvoorzitter
Anouschka Laheij is politicoloog en psycholoog en een -veelgevraagde- gedreven en mensgerichte dagvoorzitter, moderator en gespreksleider. Sinds 2007 heeft zij van haar hobby haar werk gemaakt en leidt zij (grootschalige) congressen, dialogen en debatten. Haar achtergrond als politicoloog en psycholoog maakt dat zij journalistieke scherpte combineert met een hoge mate van human interest. Ook is zij als geen ander in staat energie te brengen en de zaal in beweging te krijgen. Zij creëert de noodzakelijke verbindingen tussen de inhoudelijke thema’s, de sprekers en het publiek.Haar persoonlijke werkstijl is energiek en resultaatgericht, met altijd aandacht voor de mens en het proces. Tijdens de congressen is zij in staat een open sfeer te creëren, met veel energie, waar scherpte en ontspanning elkaar aanvullen.Ook denkt zij graag met haar opdrachtgever mee in de voorbereiding. Omdat een goed congres alleen kan slagen als in de voorbereiding de juiste keuze zijn gemaakt.Anouschka Laheij treedt op als dagvoorzitter op congressen en seminars over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen en bedrijfsorganisatorische vraagstukken. Zij interviewt bestuurders, politici, ministers en ceo’s op een constructief, kritische wijze. Ook weet zij elke paneldiscussie met haar spitsvondigheid en creativiteit tot spannende gebeurtenis te maken, waar het publiek veelvuldig wordt betrokken. De inzet van afwisselende werkvormen schuwt zijn niet. Zij leidt (politieke) debatten, waaronder het Europese Lijsttrekkersdebat en het Tweede kamerlijsttrekkersdebat in 2010, met veel enthousiasme en durf en treedt op als gespreksleider tijdens (kleinschalige) meetings en brainstorms. Ook kunt u haar inzetten als presentator op culturele festivals. Tevens is zij in staat uw internationale meetings te leiden met als voertaal Engels.Haar gespreksstijl wordt gekenmerkt door inhoudelijke scherpte, betrokkenheid, directheid en flair.In de uitvoering van haar werk, kan zij -indien gewenst-, gebruik maken van een groot netwerk van professionals. Naast haar professionele rol is Anouschka een actieve vrouw, die gek is op haar drie kinderen, een liefde heeft voor het zeilen en de sneeuw, graag te vinden is in het theater en houdt van lange avontuurlijke reizen met haar gezin. Ook zet zij zich met hart en ziel in voor de samenleving als bestuurder van vrijwilligersorganisaties.

Anouschka Laheij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anouschka Laheij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anouschka Laheij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anouschka Laheij en de eventuele overige kosten om een optreden van Anouschka Laheij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anouschka Laheij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anouschka Laheij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anouschka Laheij checken, een gratis optie plaatsen op Anouschka Laheij en de boeking(en) van Anouschka Laheij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anouschka Laheij, BOEKINGSBUREAU Anouschka Laheij, BOEKINGSBURO Anouschka Laheij, ENTERTAINMENTBUREAU Anouschka Laheij, ENTERTAINMENTBURO Anouschka Laheij, ARTIESTENBUREAU Anouschka Laheij, BOEKINGSKANTOOR Anouschka Laheij, IMPRESARIAAT Anouschka Laheij, MUZIEKBURO Anouschka Laheij, MUZIEKBUREAU Anouschka Laheij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anouschka Laheij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anouschka Laheij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anouschka Laheij.

Offerte Anouschka Laheij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag