Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Annette van Weezel Errens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annette van Weezel Errens boeken?

Annette van Weezel Errens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annette van Weezel Errens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annette van Weezel Errens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annette van Weezel Errens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annette van Weezel Errens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annette van Weezel Errens

Dierenrecht, -ethiek en -geneeskunde

Annette van Weezel Errens is geboren en getogen in Den Haag. Altijd al gek op dieren had Annette vanaf klein meisje de droom om dierenarts te worden. Toen zij in 1995 in één keer ingeloot werd voor de studie diergeneeskunde is zij naar Utrecht verhuisd om haar droom werkelijkheid te laten worden.

Gedurende haar studie had Annette diverse bijbaantjes als groom op paardenstallen van verschillende disciplines (polo, western, eventing, vierspan, dravers). Ook heeft Annette verschillende bestuurfuncties tijdens haar studentenleven gehad zolang het maar iets met paarden te maken had. Echter al vrij vroeg in de opleiding kwam het besef dat zij zich het beroep van dierenarts, geïnspireerd door dokter Vlimmen, romantischer had voorgesteld dan het was. Maar een andere opleiding op wetenschappelijk niveau met dieren was er eigenlijk niet, als je serieus genomen wilde worden dan moest je dierenarts zijn. In 1999 is zij begonnen met een opleiding accupunctuur omdat ze de ‘reguliere’ behandelmogelijkheden en vooral de resultaten ervan in de praktijk te beperkt vond. Toen zij ook nog eind dat jaar voor een stage een week het slachthuis in moest, was de maat vol. Annette geloofde niet meer in de huidige manier van genezen en de visie op ziekte en gezondheid. Daarbij slachten we in Nederland (nog steeds) 1,3 miljoen dieren die nog nooit een fatsoenlijke dag in hun leven hebben gehad. En dit met medewerking (en onder goedkeurend oog) van de dierenarts.

Dit deed Annette besluiten af te studeren in een vrije studierichting diergeneeskunde en daarbij af te zien van de coschappen die tot het dierenarts examen zouden leiden. Dierenrecht en dierethiek zou haar afstudeerrichting zijn en zij wilde zich distantiëren van de commerciële dierhouderij in Nederland en de rol van de dierenarts hierin. De (enige) faculteit diergeneeskunde van Nederland dacht hier echter anders over, er was geen ruimte voor studenten met een afwijkende mening; de gebruikelijke studie afmaken en dierenarts worden of stoppen was het standpunt. De goedkeuring voor het vrij doctoraal examen diergeneeskunde heeft ruim 4,5 jaar op zich laten wachten. Nadat Annette naar de Raad van State is geweest en in haar gelijk werd gesteld heeft het nog ruim 2,5 jaar geduurd voordat de faculteit diergeneeskunde haar programma wilde goedkeuren, de gehele – juridische – procedure heeft zij zelf gevoerd. Uiteindelijk is Annette eind 2004 afgestudeerd op haar manier met als afstudeeronderwerp ‘Doping in de paardensport’.

Inmiddels is Annette het onafhankelijk adviesbureau “Lotlorièn” gestart waarmee zij dierenwelzijn issues onder de aandacht wil brengen. Met het door haar in 2007 gepubliceerde boek “the Equinesports Veterinary Manual” voor paardenprofessionals en internationaal toepasbaar, wil zij meer transparantie creëren in de veterinaire begeleiding van sportpaarden. Ook is Annette initiatiefneemster van het project “StoereVrouwen.nl”. Hiermee wil zij jonge moderne vrouwen inspireren en motiveren meer duurzaam consumptie gedrag te tonen, dit omdat een betere wereld begint bij jezelf. Politieke ambities… ja, maar wel in een ander politiek klimaat dan het huidige, dus nog even geduld.

Annette van Weezel Errens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annette van Weezel Errens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annette van Weezel Errens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annette van Weezel Errens en de eventuele overige kosten om een optreden van Annette van Weezel Errens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annette van Weezel Errens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annette van Weezel Errens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annette van Weezel Errens checken, een gratis optie plaatsen op Annette van Weezel Errens en de boeking(en) van Annette van Weezel Errens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annette van Weezel Errens, BOEKINGSBUREAU Annette van Weezel Errens, BOEKINGSBURO Annette van Weezel Errens, ENTERTAINMENTBUREAU Annette van Weezel Errens, ENTERTAINMENTBURO Annette van Weezel Errens, ARTIESTENBUREAU Annette van Weezel Errens, BOEKINGSKANTOOR Annette van Weezel Errens, IMPRESARIAAT Annette van Weezel Errens, MUZIEKBURO Annette van Weezel Errens, MUZIEKBUREAU Annette van Weezel Errens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annette van Weezel Errens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annette van Weezel Errens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annette van Weezel Errens.

 

Offerte Annette van Weezel Errens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag